Aktywne Wpisy
mirko_anonim +29
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
MG78 +843
Mircy i mirabelki pijcie ze mną kompot i przy okazji małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książka właśnie trafiła do przedsprzedaży, a już 5 listopada jej fizyczna premiera. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i trochę przykładowych stron.
Zrozumieć Ramen ma 320 stron i twardą oprawę. Starałem się aby jak najszerzej dotykała ramenu, ale była przy tym odpowiednia dla każdego niezależnie od poziomu zaawansowania. W związku z książką pojechałem nawet na ponad dwa miesiące do Japonii, a w środku oprócz przepisów znajduje się też sporo treści społeczno-historycznych dotyczących ramenu. W książce jest 39 QR kodów z przepisami w formie wideo, a oprócz 23 kompleksowych przepisów na różne rodzaje/style ramenu są również przepisy na jego
Przedmiotem rozdajo jest egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książka właśnie trafiła do przedsprzedaży, a już 5 listopada jej fizyczna premiera. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i trochę przykładowych stron.
Zrozumieć Ramen ma 320 stron i twardą oprawę. Starałem się aby jak najszerzej dotykała ramenu, ale była przy tym odpowiednia dla każdego niezależnie od poziomu zaawansowania. W związku z książką pojechałem nawet na ponad dwa miesiące do Japonii, a w środku oprócz przepisów znajduje się też sporo treści społeczno-historycznych dotyczących ramenu. W książce jest 39 QR kodów z przepisami w formie wideo, a oprócz 23 kompleksowych przepisów na różne rodzaje/style ramenu są również przepisy na jego
Czy tylko ja wyczuwam tutaj woń #cebula #cebuladeals czy bardziej mam #boldupy bo sto lat temu zabrakło dla mnie miejsca na wymarzony kierunek. Dwa miejsca dokładnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tagnę jeszcze #studbaza
@MacBulwa: jak po studiach nie dostajesz umowy o prace, to znaczy, ze wybrales c-----e studia (w co watpie, bo z kazdego kierunku mozna cos wycisnac) albo po prostu sam jestes c-----y.
@Krachu: Moi zrobili tak samo. Dociągnęli w ten sposób do zniesienia przymusowej służby wojskowej. Zawsze to parę miesięcy życia do przodu.
Nie informujcie @czerwonapapryka1 bo chyba dostanie zawału, ze szczęścia #cebuladeals
@Krachu: Jeżeli ktoś kto chciał mieć tylko studenckie zniżki zajumał Ci miejsce na studiach to powinno być jeszcze #przegrywmotzno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krachu: A może nie wiesz, że pracodawcy wymagają statusu studenta i to oni są cebulakami? A chwila, jak dorośniesz i skończysz gimnazjum to może też zaczniesz kombinować.
Komentarz usunięty przez autora
wyobraź sobie teraz mase studentów, którzy chcą studiować, ale ich na to nie stać i biorą kredyt na akademik, na wyżycie i do tego na opłacenie semestru/roku. Studia powinny byc darmowe, ale jestem za powrotem egzaminów wstępnych na studia.
Weźmy np. mnie - mam kase na mieszkanie i jedzenie, ale jeśli
Jak ktoś będzie miał w perspektywie spłacanie kredytu za studia, na które sie poszlo z nudów, braku pomysłu na siebie, dla znizek czy szukania meza, to może dwa razy pomyśli.
Jak ktoś ma rodzicow, którzy
Gdyby były egzaminy to po pierwsze: podniósłby się poziom studiów, bo nie musieli by uczyć tumanów którzy znaleźliby się tam przypadkowo podstaw. Ludzie by bardziej ogarniali, bo musieliby się przygotowywać do egzaminów.