Aktywne Wpisy

lord-nihilus +80
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

Apiro +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Taki huy, nacisk jest tylko by nie przekroczyć linii i nie dotknąć pachołka, nie było nic o zatrzymaniu.
z tego co pamietam to masz wykonac manewr bez zatrzymywania. zatrzymac mozesz sie jedynie w miejscu docelowym czyli wymalowanym boxie
Ten plac to przekleństwo, jak dobrze że ci od nowego roku 2025 mają to zniesione. Na placu więcej ludzi nie zdaje niż w ruchu drogowym.
źródło: 5f7c7939a3195_o_original
PobierzAle swoją drogą, czy jak parkujesz tyłem, lub wjeżdzasz do garażu to też wjeżdzasz bez zatrzymywania?
A na kursie nie uczysz się jeździć tylko jak zdać, jak instruktor ci tego nie powiedział to trudno
Jak zdasz prawko to możesz sobie wjeżdżać do garażu nawet pchając samochód