Aktywne Wpisy

anoysath +94

forfiterex +57
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Taki huy, nacisk jest tylko by nie przekroczyć linii i nie dotknąć pachołka, nie było nic o zatrzymaniu.
z tego co pamietam to masz wykonac manewr bez zatrzymywania. zatrzymac mozesz sie jedynie w miejscu docelowym czyli wymalowanym boxie
Ten plac to przekleństwo, jak dobrze że ci od nowego roku 2025 mają to zniesione. Na placu więcej ludzi nie zdaje niż w ruchu drogowym.
źródło: 5f7c7939a3195_o_original
PobierzAle swoją drogą, czy jak parkujesz tyłem, lub wjeżdzasz do garażu to też wjeżdzasz bez zatrzymywania?
A na kursie nie uczysz się jeździć tylko jak zdać, jak instruktor ci tego nie powiedział to trudno
Jak zdasz prawko to możesz sobie wjeżdżać do garażu nawet pchając samochód