Aktywne Wpisy

MagicznyMariusz +90
źródło: 1000025479
Pobierz
michalxd21 +51
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_hBENqcHP8Ln4VuEMb1W9t8PJpku1z9Wn.jpg
PobierzI to mnie fascynuje. Bo gdy idzie o stosunki polsko-żydowskie, to pół wykopu ma bardzo wiele do powiedzenia i sami eksperci od historii. Tyle, że kwestia np. powstania w getcie i udziału w nim współpracujących z II RP bejtarowców czy żołnierzy WP już jakoś
ROTFL pachnie mi to paranoją
Jak ktoś chciał organizować obchody Powstania Styczniowego to było cmokanie, że znowu czcimy klęski, że martyrologia, że się nie potrafimy cieszyć, że za bardzo żyjemy historią itd. To samo jest z Powstaniem Warszawskim.
Natomiast wystarczy, że pojawi się rocznica związana z historią Żydów to wszystkie stawiane zarzuty Polakom w jakiś magiczny sposób tracą znaczenie na ten jeden dzień. I