Wpis z mikrobloga

Wszystkim osobom wierzącym w ten post -> http://www.wykop.pl/wpis/15100883 chciałabym powiedzieć, że jest to kłamstwo. Wczoraj o tej godzinie oglądaliśmy mecz VP vs Dignitas :) Wołam osoby, które pochopnie wydały osąd:
@szalonenozyczki @PrzypadkowyNick @buleczkowy_potwor @podredowana @Cwelohik @KocieJaduo @MHS_Legend @Bartekbx10 @Mombik @OfficerNice @adi100_99

Przepraszam też za spam tagami, ale chciałabym, aby wszystkie osoby, które zobaczyły tamten wpis, zobaczyły też mój. Więcej złych tagów nie dodam i pozdrawiam serdecznie.
#szczecin #bukmacherka #csgo #wykobet #csgozwykopem #pomocy #afera #logikaniebieskichpaskow

Nie wierzcie we wszystko, co jest napisane w internecie ;) Załączam screena na wypadek usunięcia postu
yoreciv - Wszystkim osobom wierzącym w ten post -> http://www.wykop.pl/wpis/15100883 ...

źródło: comment_Xk35BbyZ87PQ3lp7PvH1o0RFtwqA8FmN.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moreover: otagowałam w ten sposób, bo po prostu skopiowałam tagi z tamtego wpisu, za co oczywiście przepraszam :( zwykle nie spamuję tagami, ale tutaj chciałam dotrzeć do osób, które obserwując dokładnie te same tagi widziały tamten wpis. Mireczkom z csgo wynagrodzę losowaniem wieczorem, nie mam tylko jak wynagrodzić bukmacherki :/
  • Odpowiedz
@yoreciv: Nie no mnie te tagi walą, chodziło mi o sprawę bo nadal nie wiem co tu się o--------a, w tamtym wpisie nic nie ma o Perlo tylko jakiś random z fejsbuka bez profilowego. I chciałem żeby ktoś mi to wytłumaczył xD

• Odpowiedz
@moreover: ogólnie tamta różowa pisze, jakoby Perlo pisał jej tamte rzeczy. Łatwo odczytać jego imię i nazwisko, przez co narusza mu reputację nie tylko na wykopie, ale też może to wpłynąć na życie prywatne. Przyznaje, że o niego chodzi i utrzymuje, że wszystko wyglądało tak, jak ona napisała ;) A jestem dość pewnym źródłem, żeby wiedzieć, że to kłamstwa ;D
  • Odpowiedz
ten uczuć kiedy zupełnie nie łapiesz ocb
kijowe screeny z których nic nie wynika, nawet gógiel cache nie mówi do końca
zakumałem tylko że @marysiaw oskarża @Perlo o stalking i ogólne s----------e, ale nie łapię punktu zwrotnego kiedy i dlaczego wychodzi na jaw że jest tą złą i mirki zaczynają wylewać na nią wiadra pomyj
Co jest zawsze najciekawszym punktem w #afera
  • Odpowiedz
@kulmegil: rzekome wiadomości od Perla były wysłane wtedy, kiedy razem oglądaliśmy mecz, czyli alibi ma mocne. W komentarzach pod postem pojawiały się jego dane osobowe, oszczerstwa z jej strony na jego temat i usuwanie niewygodnych komentarzy, które pokazywały, że to, co pisze, to zwykłe bajki ;) Pojawiały się też teksty typu ,,powinnam napisać do jego różowego paska" czy coś w ten deseń, czego oczywiście nie zrobiła. Plus jeszcze co do
  • Odpowiedz
@yoreciv:
O ile nie oglądaliście tego meczu na żywo gdzieś w knajpie gdzie patrzyłaś mu na ręce to jaki to jest dowód że Perlo nie komunikował się z kimś w tym czasie? Dla człowieka w pełni władz umysłowych lekki multitasking nie stanowi problemu. W tamtym wątku top był ewidentny baitinig, lajtowy #gownoanietruestory którego pełno namirko. Tutaj mamy do czynienia z personalnym atakiem cięższego kalibru.

Gdyby nie fakt że
  • Odpowiedz