Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +264
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Dzieki ;)
W jakim mieście urzędujesz?
Oczywiscie ze generalizowalem. Domyslam sie ze sa miejsca gdzie jedzenie zwala z nog, ale glownie w drogich knajpach. Niestety.
Mieszkam w Changchun, zatem dodac trzba do tego wszystkiego fakt, ze jedzenie jest tu dosc tluste i ciezkie. Moze to tez ma (gorszy) wplyw na wrazenia smakowe.
We wtorek wrocilem z Chengdu i potwierdzam ze syczuanska kuchnia jest ciut lepsza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Changchun. Zimno fest( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiekszosci z tych gotowcow pakowanych prozniowo boje sie w ogole probowac( ͡° ͜ʖ ͡°)
Heh. A pamietam jak sie oburzylem na poczatku pobytu, gdy w trakcie rozmowy z kumplem ktory przesiadje w Szanghaju, stwierdzil ze Changchun to wies. Mowilem mu wtedy ze to miasto jest ciut za duze na zadupie (7,6m).
Dzisiaj mysle juz troche inaczej. Chincycy z polnocy to straszne wiesniaki. Jacys tacy sa w ogole przykurczeni, ciemniejsi i jak widza bialego czlowieka to robia im sie duze oczy. Nawet w pracy nie
@Vontroba: Znaczy co? Psa to źle, ale krowę to już ok? ;)
Raczej tak. Chocby ze wzgledu na to, ze taka na przyklad wolowine restauracja kupi raczej w markecie (chocby nie wiem jak podlym).
Psine(Psinine?) natomiast mozna pozyskac od handlarzy psow na jednej z lokalnych gield. I tak sobie domniemuje, ze jednak to mieso z krowy jest jednak jakos tam badane na obecnosc wirusow czy innego dziadostwa. Natomiast taki skoltuniony psiak z jakiejs wiochy i hodowany w kartonie to juz niekoniecznie. Nie
A co oni tam, krasnoludy Pratchettowskie, czy co? oO
1. Czy przy populacji chinczykow takiej jaka jest na świecie, uważasz, że taka generalizacja ma sens? Czy serio widzisz ten archetyp w co drugim mieszkańcu?
Najdroższy jaki wychaczyłem wczoraj na lotnisku w Szanghaju. (RMB to ok 0, 63 zł)
#chiny
źródło: comment_qDd46JrkiFxVi2762TlX5xwoCxQdZcFm.jpg
Pobierz