@Queaser: powiem Ci szczerze - obraziłem się na fanobeta jak na 7 eventowym tickecie o-----a mnie Dota xD Jutro dla przykładu widzę taki ticket (pic rel) @2PacShakur: tona hajsu, gra na poziomie sprzed K2014 (czyli nadal lekko powyżej średniej), streamy coraz rzadziej - ale na brak geltu raczej nie narzeka ( ͡°͜ʖ͡°)
@Queaser: Nie jestem nawet zalogowany, kliknąłem po prostu jak szło, na lounge'u betuje po 40-60 dolców aktualnie, na drugim koncie stawiam bliźniaczo ale zrobiłem sobie "10 dolców czalendż" - póki co po 2 dniach jestem 45 dolców do przodu tam, na głównym koło 360$ + 2 cobble souveniry. Jakoś leci
@znudzonylewak: A co do Piter to racja, z Piter vs TTC w sumie zrobiłem full yolo beta na TTC i weszło, przeczucie mnie nie myliło ( ͡€ ͜ʖ͡€) Z fartem.
#lewackiebety
#csgolounge
#csgo
źródło: comment_UwYgWkrYG7KS3o9N1lnaJxuhHqjmPqXC.jpg
PobierzEdit: Piter zawsze throwuje mecze kiedy jest faworytem
@2PacShakur: tona hajsu, gra na poziomie sprzed K2014 (czyli nadal lekko powyżej średniej), streamy coraz rzadziej - ale na brak geltu raczej nie narzeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_2apKl2JzYTJ5vMGLwxrGzq2Ys8paMVm2.jpg
PobierzJa jutro wjadę kuponem Envy>Fnatic, VP>G2, TSM>NIP i może dorzucę 1 mapę dla LG.
Z fartem.