Aktywne Wpisy

kozinsky +282
Co myślicie jakby reaktywowali starego kaszlaka? #fiat #samochody #motoryzacja #ciekawostki #polska #auto

matkag +8
Mirki, załóżmy dziewczyna wychodzi z inicjatywą i luźno proponuje pierwsze spotkanie - np wyjście na herbatę lub piwo. Zdania ekspertów są podzielone, bo część mówi, że warto zaryzykować i brać sprawy w swoje ręce, to żadna ujma dla kobiety, ale drugi rabin powie, że broń boże, żeby dziewczyna pierwsza proponowała spotkanie, wyjdzie na zdesperowaną. Jak postrzegacie kobiety, które pierwsze wychodzą z inicjatywą? *wiem, że niezbyt wiele kobiet to robi, ale jednak zdarza

jako, że przez mój (przebudowany) szablon nie mam nagłówka H1 na stronie głównej i ma następujące H2
H2: Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
H2: Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
postanowiłem coś z tym zrobić.
Znalazłem taki oto wpis na stronie firmy artefakt:
Jestem zielony, ale chętnie zagłębiłbym się w temat. Nie znalazłem w necie żadnych dodatkowych informacji na temat tego sposobu ustawiania H1.
Czy może ktoś wytłumaczyć jaśniej co mam zrobić w pliku category.tpl?
Obecnie wzmianka nt H1 wyglada tak:
===============================================================================================================================
@pr0cent: taak wyciągasz nazwę kategorii, a ty po prostu zamień to na zmienną/parametr z keywords, w dokumentacji presty jest jak się ten nazywa.