Wpis z mikrobloga

@cabledis: Jak do programowania, to bym się za bardzo nie przejmował marką. Osobiście siedzę na starym dobrym LG W2261VP i wiesz czego żałuję? Że nie mam takich 2. Dlatego albo dorwę taki drugi, albo przesiądę się na coś, co ma proporcję 21:9 (jeśli będę miał zostać przy jednym panelu zamiast 2). Nie wiem jakich narzędzi na ogół używasz, ale strasznie ciężko siedzieć na jednym małym panelu :(
  • Odpowiedz
@cabledis: hp 23xi zajebisty, w pracy mam

w miare tani, ips, kolory super, mozna ustawic jasność tak że nie męczy oczu. nadaje się też do gier i filmów

minus że nie ma pivota ani vesa
  • Odpowiedz
@cabledis: protip patrz na allegro za monitorami poleasingowymi. Kupowaliśmy dwa do biura, później brałem też do domu. Za 23" Dell u2311 z IPS i pivotem płaciłem 400zł. Do 1000zł to dałbyś radę kupić nawet jakieś 2 sztuki eizo. Jeśli nie grasz w gry i nie jesteś grafikiem to monitor za 1000zł to czysta fanaberia
  • Odpowiedz
@cabledis: w pracy mamy delle (napisze potem model) i na 8, ktore uzywaja programisci 3 albo 4 pojechaly do serwisu, bo po jakims czasie zaczely mrugac. Albo trefna partia, albo model, w kazdym razie ja nie jestem zachwycony ;)
  • Odpowiedz