Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 170
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coolby: Ja też chciałbym w przyszłości mieszkać w tamtych stronach. Jak to jest podejściem Azjatów do Europejczyków? Czytałem, że nie są nie lubią ludzi ze wschodu i kultury, z tego co rozmawiałem ze znajomą z Chin to rodzice też są bardzo wyczuleni i przestrzegają przed Europejczykami i naszą kulturą.
Jakieś pierwsze wrażenia?
  • Odpowiedz
@coolby: Z tego, co wiem, to również uwielbiają się fotografować z ludźmi naszej nacji. Znajomi są tam z córkami, to wciąż obcy ludzie podchodzą i proszą o zrobienie sobie wspólnego zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jesteśmy dla nich taką egzotyką.

Pisz te ciekawostki.
  • Odpowiedz
@bamsebjorn:
Moi znajomi mieszają/mieszkali w Pekinie. Z ich relacji wynikało, że jeśli byłeś biały (i najlepiej dodatkowo wysoki) to wybierałeś z którą wracasz po imprezie. No ale a) ludzie kłamią, b) Pekin to nie całe Chiny :)
  • Odpowiedz
@coolby: Byłem, widziałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spoko sprawa tylko trzeba uważać kogo się wyrywa w takich klubach bo laski generalnie widzą w tobie bankomat, pukanie tylko własne gumy o ile w ogóle się zdecydujesz.

@WybranyLoginJestZaj: Heh pojedź kiedyś lipiec-sierpień do Pekinu jak ludzie z prowincji przyjeżdżają do stolycy i stań przed bramą do Zakazanego Miasta jak jesteś blondynem z niebieskimi oczami. Pozdro 600.
  • Odpowiedz