Aktywne Wpisy
dajgryza +179
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +35
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Mieszkam od miesiąca w Chinach. Jedną z większych ciekawostek jest fakt, że kiedykolwiek idziemy na impreze, to wydajemy kase tylko na taksówke. Cały a-----l mamy za 0zł. Czasem też pizze przyniosą. Raz wydaliśmy po 12zł, ale było warto (o tym poniżej).
Dlaczego tak sie dzieje ? Chińczycy bardzo jarają się obecnością innych nacji w ich towarzystwie. Klubowi opłaca sie serwować za darmo a-----l, żeby nas przyciągnąć. Serwują Jack Danielsa, Jim Beam, Grey Goose, szampana (nie igristoje)
Poniżej zdjęcie zestawu, który przynieśli nam, jak zapłaciliśmy po 12zł na ryj. Oprócz loży i chłopa polewającego a-----l (na zdjęciu) dostaliśmy 2 butle Jacka Danielsa, tacę owoców z pierd*oloną, żywą, pływającą złotą rybką w środku. Do tego soki, cola, no i oczywiscie dobra impreza (co jakiś czas pokazy pół nagich, dobrych azjatek)
Ciekawostek jest duzo więcej. Jeśli Was interesują, to plusujcie, jakiegoś taga założę.
Po ile bilety do Chin?
@typowywykopek: Słyszałem, że tam często i gęsto korzysta się z apki w stylu Tindera, która pokazuje osoby tylko będące akurat w klubie, co ułatwia "poznanie się"
Komentarz usunięty przez moderatora
@coolby: ja poproszę więcej zdjęć tego jeśli można :D
Nie ma jednak nic bardziej w-----------o niż jakiś pijany nowobogacki klient, który usilnie zaczepia "bo obcokrajowiec", wiesza
Mam dla mnie dobrą wiadomość
A co do mieszanych związków, to rodzice prawie zawsze bedą przeciwni