Aktywne Wpisy
Haerbin +5
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +284
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
II PZU Cracovia Półmaraton
Miejsce Open: 109
Czas netto: 1:22:17
Zejść poniżej 1:20, cel ambitny, ale jak się okazało na razie bardzo odległy. Tym bardziej podziwiam @Jaaqob i jego 1:11.
Nie jestem zawiedziony bo życiówka pobita o 3:40, a jeszcze 2 dni temu byłem przekonany że w ogóle nie pobiegnę, od 2 tygodni zmagałem się z bólem mięśnia czworogłowego, przez ten okres praktycznie nie biegałem i odciążałem nogę jak tylko mogłem. Nie wiem jak by się to wszystko potoczyło gdybym do końca zachował ciąg treningowy, ale wydaje mi się ze nie było szans urwać tych 140 sekund.
Dałem z siebie dziś 100% i to jest dla mnie najważniejsze. Trzeba solidnie i mądrze przepracować okres zimowy i atakujemy ponownie na wiosnę.
#sztafeta
#biegajzwykopem
#bieganie
Gratuluję.
Ja miałem jutro/dziś biec na 10 km ale jeszcze po maratonie pachwina mnie boli i nie mam zamiaru się zabić na siłę.
Jeszcze cię dogonię !
@Jaaqob jak ty to robisz ? średnia jaka .. aż strach pytać. Ps Też gratuluję