Wpis z mikrobloga

Jeżeli do niedzieli Korwin nic nie zrobi, a i tak nie wejdą do sejmu, to ja nie wiem co by trzeba zrobić, by tam wejść. Świetne spoty, tłumy na spotkaniach, najpierw dobra debata Wiplera u Lisa, potem miażdżąca debata ogólna Korwina w TVP, ogromne anty-imigranckie nastroje, które Korwin najlepiej wykorzystał ze wszystkich, Miriam Shaded u Korwina, jako zaprzeczenie jego szowinizmu i rasizmu... do tego reklamowana w cholerę na pudelku. No jak to nie pyknie, to chyba nigdy nie pyknie.
#korwin #polityka
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Jest dokładnie tak jak piszesz. Media mainstreamowe wykreowały go na oszołoma i ludzie tak o nim myślą. Co by nie powiedział to jest źle. Ich nie interesuje, że w tym kraju dzieje się bardzo źle. Wolą iść i głosować na PO-PIS czy inne ścierwo typu nowoczesnaPO.
  • Odpowiedz
@Dorogon: Wiesz, co trzeba, wg mnie? Czasu. Bo wyborcy to ja i Ty, ale także pani Marysia z zieleniaka obok, pan Jurek monter urządzeń sanitarnych i wielu innych - poglądy znakomitej części ludzi biorą się na zasadzie kaskadowej: większość zagłosowa, to ja "nie zmarnuje głosu " i też na nich zagłosuje. Ci ludzie po prostu musza zobaczyć i przekonać się, że to nie jest jakaś mała grupa społeczna, która nie
  • Odpowiedz
Jeżeli do niedzieli Korwin nic nie zrobi, a i tak nie wejdą do sejmu, to ja nie wiem co by trzeba zrobić, by tam wejść.

@Dorogon:
Obiecywać socjal, rozdawnictwo, pensje minimalne, budowę państwowych molochów, ograniczenie praw w imię bezpieczeństwa naszych kochanych dzieci.

To je demokracja, tego nie przeskoczysz.
  • Odpowiedz
@Dorogon: dzisiaj w tvn24 był jakiś ekspert który pochwalił Korwina po debacie, wymienił wszystkie dobre wypowiedzi po czym na końcu powiedział "no ale to jest błazen"...
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Tylko KORWIN bez Korwina to już nie to samo. Niestety, ale wciąż jest tak, że Janusz jest przekleństwem i zbawieniem wszystkich formacji, w których był. Z Januszem na granicy progu, po odejściu Janusza upadek w niebyt polityczny, jak KNP (z tym, że oni na plecach Kukiza wlecą do sejmu). Smutna prawda. Janusz schrodingera - powinien być i jednocześnie powinno go nie być.
  • Odpowiedz
Głosuję na Korwina ale uważam że to polityk totalnie skompromitowany w oczach opinii publicznej, cieszy się najmniejszym zaufaniem a zaufanie jest podstawą stabilności rządu. Nie wierzę że wejdzie do sejmu daję mu około 4%, nigdy więcej niż pół miliona głosów nie dostał i to jest jego stały maksymalny elektorat. Może w tych wyborach zdobędzie z 700 tysięcy a potrzebuję milion. Na dodatek na wyborach może być wysoka frekwencja co mu nie sprzyja
  • Odpowiedz
@nowik: nie media go wykreowały na oszołoma, on sam się na takiego wykreował. Jeśli jakimś cudem wszedłby do sejmu (nie przekroczy pewnie 2%) to byłoby to tylko szkodą dla Polski.
@Dorogon DW
  • Odpowiedz