Aktywne Wpisy

reventon +90
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu

marcinkox3 +428

@bedzio155: współczucie. Ale widać każdy musi przez to przejśc w życiu
@gorush: do tej pory byłem w #bojowkawindowsphone i w sumie było mi tam bardzo dobrze, ale po awarii sprzętu i kosztach naprawy większych niż sam telefon postanowiłem wrócić do androida. Następny telefon będzie znów z Windows Phone:)
@#!$%@?: heh, wszystko po kolei w sumie. Znaczy sprzęt może i spoko - pomijajac żart w postaci baterii - ale soft to tragedia.
Ekran który sie się wybudza za 10 nacisnieciem czy zwiecha, jak zablokujesz telefon z włączoną kamerą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaczmar119: prosto od producenta ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kaczmar119: zapewne inaczej definiujemy problemy.