@Ravok: czyli dziś dotrze :) @gorush: do tej pory byłem w #bojowkawindowsphone i w sumie było mi tam bardzo dobrze, ale po awarii sprzętu i kosztach naprawy większych niż sam telefon postanowiłem wrócić do androida. Następny telefon będzie znów z Windows Phone:)
@Vladimir_jebievdenko: heh, wszystko po kolei w sumie. Znaczy sprzęt może i spoko - pomijajac żart w postaci baterii - ale soft to tragedia. Ekran który sie się wybudza za 10 nacisnieciem czy zwiecha, jak zablokujesz telefon z włączoną kamerą ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_UZnUgkfK2qPWBCZYVK4Zku1CqAFZTolJ.jpg
Pobierz@bedzio155: współczucie. Ale widać każdy musi przez to przejśc w życiu
@gorush: do tej pory byłem w #bojowkawindowsphone i w sumie było mi tam bardzo dobrze, ale po awarii sprzętu i kosztach naprawy większych niż sam telefon postanowiłem wrócić do androida. Następny telefon będzie znów z Windows Phone:)
@Vladimir_jebievdenko: heh, wszystko po kolei w sumie. Znaczy sprzęt może i spoko - pomijajac żart w postaci baterii - ale soft to tragedia.
Ekran który sie się wybudza za 10 nacisnieciem czy zwiecha, jak zablokujesz telefon z włączoną kamerą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaczmar119: prosto od producenta ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kaczmar119: zapewne inaczej definiujemy problemy.