Aktywne Wpisy

LZBNZ +1
Aetemi 0
#nieruchomosci Szukam mieszkania na wynajem. Może mi ktoś wytłumaczyć czemu ja mam płacić prowizję agencji, a nie właściciel ? Ostatnio cała praca agentki skończyła się na otwarciu drzwi, następne 10 minut gapiła się w telefon...

Wczoraj około 12 postanowiłem, że pojadę na #krakowskiewykopparty bo jak nie pojadę to będę żałował, no i dawno na żadnym party nie byłem. Nie żałuję w żaden sposób.
Dziękuję wam wszystkim, ale główny tym z którymi miałem jakąś interakcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@naprawalaptopow Szczerzę dziękuję za rozmowę i za fanty z konkursów. Robicie naprawdę dobrą robotę. Fajnie się rozmawiało. Teraz mam całą rodzinę kubków, Mirek pol/eng oraz Krakowski. Świetne zapalniczki, mam jedną sztukę która już się wyprała razem ze spodniami, ale dalej działa.
@loza__szydercow Dopiero na imprezie zrozumiałem czym się zajmuje wasza firma, bardzo fajna gra na popijawę. Cieszę się, że udało mi się zgarnąć jedną grę oraz kubek dla siebie. Dobrą macie organizację.
@SwiatBaterii O dziwo wygrałem powerbank, ale oddałem go potrzebującemu bo sam mam Xiaomi i kolejnego nie potrzebowałem. Dzięki.
@kravjec (Korbi.pl) Czas najwyższy na spotkanie, fajnie się rozmawiało zakładam, że nie po raz ostatni.
@anonim1133 @ojaadaj20 thx xD
@MasterSoundBlaster @sylwke3100 dzięki za spotkanie.
@Cymerek Dobre winko liczę w przyszłości na truskawkowe
@Saute Pomaturska kremówka Wadowicka była świetna, dziękuję Ci bardzo za tą słodycz. Proof http://i.imgur.com/qd5bzJe.png
@kwiatencja Dziękuję, że na sam koniec kiedy obsługa składała krzesła, chyba po to, aby przemyć szlauchem podłogę podzieliłaś się ze mną butelką od @Browin, właśnie może ona stać czy trzeba wypić szybko?
@SOLGAZ @jakub-biel Uciekłeś szybko, a chciałem porozmawiać, ale na to przyjdzie pora.
#koty #wykopparty
Może stać długo, to bimber ~50%
@loza__szydercow: Ciri
Się nakradł...
No elo ;D
Komentarz usunięty przez autora