Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 14:50:16 via iOS 4 + Mirasy, wygrałem #rozdajo od picassssso7 w sobotę bodajże, jest czwartek i nadal nie mam przedmiotu, adres i wszystko podałem. Plusów nadupcylo chyba z 1500. Oszustwo czy co? #oszukalimnie #bandazlodziei #wiejskawykop #przykrosc #feels
Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 14:53:45 via iOS 1 + @Stachustachu: nie wiem@Pan_Gargamel: czekam do poniedziałku, wtedy uznam oszustwo. Tymczasem napisałem do faceta
Argetlam Argetlam 15.10.2015, 15:01:05 5 + @Stachustachu: Wpierw oskarżyłeś go o oszustwo, a następnie postanowiłeś do niego napisać?Nie wiem co to, i czy zasłużyłeś na cokolwiek to jest...
Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 15:02:30 via iOS 1 + @Stachustachu: Wpierw oskarżyłeś go o oszustwo, a następnie postanowiłeś do niego napisać?Nie wiem co to, i czy zasłużyłeś na cokolwiek to jest...@Argetlam: e tam, nie oskarżyłem tylko martwię sie albowiem już czwartek.
Argetlam Argetlam 15.10.2015, 15:06:38 3 + @Stachustachu: Dobrze, w takim razie publicznie zasugerowałeś że jest oszustem...
Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 15:07:35 via iOS 1 + @Stachustachu: Dobrze, w takim razie publicznie zasugerowałeś że jest oszustem...@Argetlam: No chyba tak
Argetlam Argetlam 15.10.2015, 15:08:49 3 + @Stachustachu: Nu nu ( ͡° ʖ̯ ͡°)I miej godność i zawołaj tu tego gościa.
lubielizacosy lubielizacosy 15.10.2015, 15:38:46 3 + @Stachustachu: a co podał czas w którym wyśle ? bo jak nie to może wysłać i za miesiąc i nadal się wywiąże z umowy
Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 16:33:12 via iOS 1 + @Stachustachu: Nu nu ( ͡° ʖ̯ ͡°)I miej godność i zawołaj tu tego gościa.@Argetlam: a jak to sie robi ?
Stachustachu Stachustachu 15.10.2015, 16:33:45 via iOS 2 + @Stachustachu: a co podał czas w którym wyśle ? bo jak nie to może wysłać i za miesiąc i nadal się wywiąże z umowy@lubielizacosy: No mówił ze w poniedziałek gdzieś, przypomniało mi sie wygrałem w piątek wieczorkiem
Argetlam Argetlam 15.10.2015, 16:35:01 3 + @Stachustachu:Skopiuj jego nick i daj wcześniej "@"Np @Argetlam
@Pan_Gargamel: czekam do poniedziałku, wtedy uznam oszustwo. Tymczasem napisałem do faceta
Wpierw oskarżyłeś go o oszustwo, a następnie postanowiłeś do niego napisać?
Nie wiem co to, i czy zasłużyłeś na cokolwiek to jest...
Wpierw oskarżyłeś go o oszustwo, a następnie postanowiłeś do niego napisać?
Nie wiem co to, i czy zasłużyłeś na cokolwiek to jest...
@Argetlam: e tam, nie oskarżyłem tylko martwię sie albowiem już czwartek.
Dobrze, w takim razie publicznie zasugerowałeś że jest oszustem...
Dobrze, w takim razie publicznie zasugerowałeś że jest oszustem...
@Argetlam: No chyba tak
Nu nu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I miej godność i zawołaj tu tego gościa.
Nu nu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I miej godność i zawołaj tu tego gościa.
@Argetlam: a jak to sie robi ?
@lubielizacosy: No mówił ze w poniedziałek gdzieś, przypomniało mi sie wygrałem w piątek wieczorkiem
Skopiuj jego nick i daj wcześniej "@"
Np @Argetlam