Wpis z mikrobloga

@niedorzecznybubr: tak. jak gram postacią innej płci to też tylko lezbjanizm wchodzi w grę.
tak na serio to nie robię wątków romantycznych praktycznie wcale bo są żenujące w współczesnych grach.
  • Odpowiedz
  • 0
@niedorzecznybubr zdecydowanie nie, ale robię to dla fabuły. Przykladowo w Pathfinder Wrath jest towarzysz gej który romansuje tylko z facetami i zacząłem nowa grę facetem tylko aby zobaczyć jak wygląda romans z tą postacią (tym bardziej że lubię jej historie i questy nawet).
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr Raczej tak, ale są wyjątki. I np. nie miałem problemu by moja Shepard miała romans z Garrusem w Masz Effect czy z Cullenem w Dragon Age Inkwizycji. Ale praktycznie zawsze wybieram babki do romansu. Chociaż faktem jest też, że te romanse z facetami często są tak c-----o napisane, że szkoda gadać. River z Cyberpunka to najgorszy romans w grze, w sumie dla mnie taki nienaturalny w porównaniu do reszty (ale
  • Odpowiedz
Panam zgarnia wszystko

@gimemoa: ogólnie to chyba najlepszy romans w grach.
Może w typowych romansidłach są lepsze, ale nie gram więc nie mam pewności, na pewno najlepszy z gier RPG, po prostu czuć rozwijającą się relację, zamiast powiedz 5 razy dialog który spodoba się NPC, żeby odblokować romans.
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr Nie do końca. Panam jest po prostu mocno impulsywna i najpierw robi, potem myśli. Znam osobiście kilka takich osób (myślę, że nie tylko ja). Przy czym też przechodzi trochę przemianę w trakcie gry i uspokaja się oraz zaczyna bardziej myśleć.
  • Odpowiedz