Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +147
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KarnetNaGlony +14
stary zlom dostanie nowe zycie....najgorsze juz chyba za mna xD
źródło: Screenshot_20251114_232946
Pobierz

Brakuje w internecie porównań nowych sticków do TV, pojawiają się jakieś pojedyncze recenzje, testy ale brak jest w nich odniesienia do innych, a jeśli już są jakieś porównania to sprzed pół roku lub wcześniej a jak wiadomo w tej branży wszystko gna do przodu jak nasza kampania wyborcza i to co się działo w ubiegłym tygodniu to już zamierzchła przeszłość.
Dlatego proszę o pomoc osoby które albo siedzą trochę w tym temacie albo mają już taki sprzęcik i mogą coś z czystym sumieniem polecić.
A więc (wiem wiem nie zaczyna się zdania od tego sformułowania) szukam sticka pod USB lub HDMI do podpięcia do TV:
wymagania:
- obsługa KODI/XBMC jakość HD bez zacinek lub ewentualnie 4K (nie jest konieczna ale było by fajnie)
- obsługa Youtube
- obsługa CEC-hdmi
- cena - 150-200 zł
- wbudowane wifi
- wejście na kartę pamięci
- system - bez znaczenia jeśli spełnia w/w warunki
Na pewno więcej osób jest zainteresowanych tym tematem, więc dla dobra ogółu dodaję taga #codokodi
#android #openelec #amlogic #cec #usb #hdmi #tv #kodi #xbmc
W ogóle to myślałem o rozwiązaniu Intel Computre Stick tylko kosztuje 500zł, ale już się nie pieprzysz z niczym, masz win10 na x86 i wszystko hula
Ja bym szedł w raczej jakieś coś pokroju minix z64a lub pipo x7, a jeśli ktoś bardzo chce na donglu to jest megopad t02.