Aktywne Wpisy

tesknilam_ +664
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +665
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Jed glowne swiatlo i dwa podwieszane pelniace role lampki nocnej.
Chcialbym aby wszystkie 3 dalo sie zapalic przy wejsciu, a zgasic co najmniej 2 (najlepiej 3) pojedynczo przy lozku.
Da sie takie cos osiagnac? Co mam kupic do instalacji (bylbym wdzieczny za linki)
Narazie znalazlem takie cos jako wlacznik glowny (nada sie?). Mam tez szpule kabla 3 zylowego, da sie to zrobic tym kablem?
pic rel
źródło: comment_WEQujZW1yujdYPeszdqPQV3XRwvNKjbn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dziękuje, zamykam temat.
źródło: comment_9Ru7KwDtNImntdBLoGlVOiCpsRm130pW.jpg
Pobierz@PowszechnySamarytanin: jak bym chcial wolac elektryka do takiej p-------i to bym sie na mirko nie pytal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wracaj na #elektroda