Wpis z mikrobloga

@Sekhmet: nie tylko Ferrari. McLaren też miał problemy z tym, a ostatecznie okazało się, że Porsche nie ma żadnego samochodu do wypożyczenia :F
  • Odpowiedz
@nowik: Porsche od początku było za tym testem, McLaren przyszykował P1 (wcześniej nie chcąc dać auta do testu na tor Top Geara), ale Top Gear odwołało odcinek (bo Ferrari nie dało im auta)
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge: ja nie wiem jak można było sobie tak w stope strzelić (BBC), żeby zwolnić Clarksona po tylu latach pracy za obrażenie reżysera. Tam musiało być coś grubiej naskładane. Ale dobrze, mam nadzieje, że amerykanie tego nie spi**** i program dalej będzie sie dobrzd oglądać.
  • Odpowiedz
@BrodatyBronek: po tylu latach wybryków (czy zaplanowanych czy nie). W końcu miarka się przebrała, zwłaszcza, że uderzył współpracowanika, który wylądował w szpitalu. Reakcja BBC była jak najbardziej na miejscu. Strzałem w stopę byłoby zostawienie takiego kogoś w swoich szeregach, świętą krowę, która jest ponad wszystkimi i może robić wszystko...
  • Odpowiedz
@Plupi: Z tym szpitalem to gruba przesada, bo po badaniu od razu gościa wypuścili. Co do świętych krów w BBC, to mieli swoją własną, która sobie do ostatnich dni żyła w dobrobycie #pdk
  • Odpowiedz
@Plupi: nie święte krowy tylko kury znoszące złote jajka. A gościa który nie dopełnił wobec nich swoich obowiązków powinni wykopać tak żeby powietrze za nim świsnęło.
  • Odpowiedz