Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.

sprzedam_nerke +264
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja

2. Po upadku komuny namaść siebie na bojownika o wyjaśnianie ważnych spraw
3. Koncertowo #!$%@? na starcie nowego systemu pierwsze ważne wyzwanie - lustrację, która oczywiście była potrzebna
4. Ujawnij sobie tylko te nazwiska, które już głównie nie pracowały dla UOP i były praktycznie nieszkodliwe. Prawdziwa esbecja i ubecja wciąż powiązana ze służbami nie została już ruszona przez Antka. Dlaczego?
5. 10 lat później znowu weź się za kolejną grubą sprawę - WSI, wokół którego krążyła coraz gorsza sława
6. Zamiast uderzyć w tych oficerów WSI, którzy byli zamieszani w szemrane procedery jak np. handel bronią doprowadź do tego, że nikomu z WSI włos z głowy nie spadł
7. Ujawnij za to nazwiska oficerów narażając na to polski interes wywiadowczy i tylko wyłącznie to
8. Tak to dokopałeś mafii z WSI, że polski wywiad ucierpiał, a byli oficerowie WSI wylądowali na cztery łapy na stanowiskach licznych spółek, pozakładali biznesy (np SKOK Wołomin hehe), przeszli na emerytury, a naczelny z nich został częstym bywalcem TV w roli eksperta - Marek Dukaczewski. Wielu z nich wygrywa procesy i dostaje odszkodowania. WOW, ale Antek zagrał im na nosie, super akcja bulwo! A może akcja dobrze przemyślana? Rozpisana w cyrylicy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
9. Chwal się wczoraj planowanym ujawnieniem aneksu w sprawie WSI z pomocą prezydenta Dudy po wyborach po ewentualnej wygranej PiS na spotkaniu wyborczym w dalekim Chicago, rób to jednak w pojedynkę bo nie wie o tym planie ani szef kancelarii prezydenta Dudy, ani żadni działacze PiS
10. Dla przypomnienia - aneksu nie ujawnił Lech Kaczyński, chodź mógł.
11. Czyżby do wojowania Antka dystansowano się w partii zarówno 10 lat temu jak i obecnie? Dlaczego taki to niewygodny kolega partyjny? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
12. Patrząc na to wszystko - czy Antoni Macierewicz to osoba wiarygodna i z czystymi intencjami? Zapraszam do dyskusji.
źródło: comment_1nBE4ho1FxT7JT8yf98wHSH5EBRyNnam.jpg
PobierzNo nie bardzo.
@Epoche: Jak dowody na zamach smoleński. Prawdziwa twarz PiS.
@demagog: wcale bym się nie zdziwił, bo trochę rozjebuje taktykę chowania złych twarzy PiS
To nie dotyczy Macierewicza, ale nie mógł. Wymagana jest kontrasygnata premiera. Premierem był D. Tusk. Kojarzysz gościa?
13. Tak, Macierewicz "#!$%@?ł i skompromitował wyjaśnienie Katastrofy w Smoleńsku". Nie rząd, nie prokuratura, a Macierewicz. Serio wierzysz w to co piszesz?
Obarczenie Macierewicza winą za to co robią ludzie z WSI teraz, czy za to, że są zawierane
Ten cały Twój wywód trzymałby się kupy gdyby Macierewicz był tylko jedną zmienną, a tak niestety nie jest.
Poza tym stosujesz takie uproszczenia że głowa mała.
Chociażby w przypadku lustracji. Dlaczego upadł rząd Olszewskiego? Dlatego bo Antek opublikował listę SBków czy dlatego że reszta pseudosolidarnościowców wraz z postkomunistami przestraszyli się że jak tak dalej pójdzie będzie to koniec kariery dla połowy sceny politycznej.
Podobnie z WSI. Poczytaj sobie jak wyglądały
Macierewicz to jeden z najbliższych współpracowników Jarka. Poza tym fanatyk Macierewicz to wytwór mediów.
- W 2007 roku o mały włos nie rozpieprz przetargu na zakup Rosomaków, z których teraz dumna jest cała armia i polski przemysł.
- W 2015 zabierz się za śmigłowce...