Aktywne Wpisy

Itslilianka +1357
tylkoponsfw +124
Polskie kobiety be like:
biały polak: NIE ZARABIASZ 10TYŚ ZŁ NA MIESIĄC, NIE MASZ 180 CM WZROSTU I NIE JESTEŚ BARDZO ATRAKCYJNY NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mokebe: MOKEBE PROSZĘ ZOSTAŃ MOIM MĘŻEM, ZROBIE DLA CIEBIE WSZYSTKO, BĘDĘ CIEBIE TRAKTOWAŁA JAK KRÓLA
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #mokebe
biały polak: NIE ZARABIASZ 10TYŚ ZŁ NA MIESIĄC, NIE MASZ 180 CM WZROSTU I NIE JESTEŚ BARDZO ATRAKCYJNY NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mokebe: MOKEBE PROSZĘ ZOSTAŃ MOIM MĘŻEM, ZROBIE DLA CIEBIE WSZYSTKO, BĘDĘ CIEBIE TRAKTOWAŁA JAK KRÓLA
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #mokebe

Pracuje w call center po studiach i nie można mieć włączonego telefonu na sali .Informuje o tym kartka na drzwiach.Ja miałem wyciszony teflonu kiedy to supervisor zadzwonił do mnie , żeby sprawdzić czy mam wyłączony telefon.Nie odebrałem tego teflonu nie wyciągnąłem go nawet z kieszeni i nigdy w czasie pracy nie korzystałem z telefonu. Wezwali mnie i dostałem karne 8h do odrobienia w niedziele( ͡° ʖ̯ ͡°). Na holu przeczytałem regulamin to pisze , że zabrania się korzystania z telefonu nie ma nic w regulaminie , że musi być on wyłączony i pisze , że odrobić można to w dowolny dzień a nie tylko w niedziele jak mi narzucono . Próbować się odwołać od tej decyzji ? Mogą żądać całkowite wyłączania teflonu ?
@Leniek: @ninakraviz: @kociorek: @c4-pl-:
I nauczcie się: w korpo jest jedno prawo bytu: DUPOCHRON.
@PrevuD: a o prawie pracy kiedyś słyszałeś?
Człowieku dymasz na słuchawce na umowę zlecenie, a o prawo pracy dopytujesz?
A cieciu "kierownik" to taki sam koleś, który pół roku temu awansował ze słuchawki i teraz wyżywa się na innych uważając się za co najmniej drugiego Donalda Trumpa.