Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
źródło: baobao
Pobierz
b_oski +75
Thuja, zwana także żywotnikiem, cmentarnym zielem lub po prostu chujem to jeden z niewielu gatunków krzewów, którymi gardzę i przeciwko sadzeniu którego prowadzę osobistą krucjatę od wielu lat.
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
źródło: comment_1651166724JRrqxCaar2UpV5MdFGM7k1
Pobierz

1. Petru to finaninsta i bankowiec - To chyba dobrze, zna się ekonomi nie p------i bzdur "ZLIKWIDUJMY ZUS A W 4 LATA POLECIMY NA MARSA"
2. Petru doradcą Tuska - kolejna bzdura. Ta notatka była napisana na podstawie tego że ambasador widział tuska razem z petru. Żadnych dowodów. Do tego źródło wikileaks też jest mocno średnie. Nie ma żadnych dowodów na to.
3. Petru unia wolności robi
Komentarz usunięty przez moderatora
@KochanekAdmina: To mnie zawsze najbardziej śmieszy. A gdzie do cholery powinien pracować ekonomista jak nie w bankach/firmach doradczych? Pisząc artykuły na blogu?
To instytucje, które ściągają do siebie najlepszych - ale jak się chce psa uderzyć, to kij się zawsze znajdzie.
Komentarz usunięty przez autora
A co do twojego wypunktowania to 6. Jebnij się w łeb z tym
@KochanekAdmina: Dziękuje dobranoc xD
Czyli chcesz powiedzieć, że nowoczesnapl zamieniła cię w prawackiego kuca?
Przykro mi, że muszę cię rozczarować, ale świat to nie tylko lewaki i prawaki czyt. twój słownik - kuce. Prawactwo jak to sam określasz ma już dawno porządnych ekonomistów, ale nikt ich nie prosi nawet o radę, dlatego jest jak jest.
@Ruler: Mówie że w wśród szamba umysłowego które reprezentuje prawa strona to tylko nowoczesna wydała by się jedyną godną konkurencją dla Zjednoczonej Lewica która jako jedyna reprezentuje zdrowe poglądy.
o proszę, proszę. O to cała "nowoczesna"