Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie

W nawiązaniu do wpisu od @modnak który skomentowaliśmy:
Obiecujemy wysłać mu płytę. Prędzej usuniemy konto niż nie wywiążemy się z obietnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Emocje trochę nas poniosły, ale raz na jakiś czas można zaszaleć. Ognia!

Fartuszek wysyłaliśmy pocztą, tu trzeba jednak dla bezpieczeństwa zleciliśmy kuriera. Poniżej podgląd.
#solgaz #bezplomienia #obiecuje #postanowienienoworoczne #niemazartow
SOLGAZ - #oswiadczenie

W nawiązaniu do wpisu od @modnak który skomentowaliśmy:
Ob...

źródło: comment_Bmvgtuq0tpOyNbXceHeX4hp1X5NqXeDl.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SOLGAZ: może nie konkretnie o Solgazie ale nie ma płomienia i ponoć to daleki kuzyn Solgazu z Chin :P Miałem nadzieje, że to zdjęcie nie ujrzy światła dziennego ale dla fartucha zrobię wiele. Inwencja twórcza mojego autorstwa kiedy nie miałem odpowiedniego rozmiaru pokrywki do patelni.
Na patelni mojego autorstwa kotlety mielone. Żona mówi, że lepsze niż mojej teściowej więc to już coś oznacza.
Zarov - @SOLGAZ: może nie konkretnie o Solgazie ale nie ma płomienia i ponoć to dalek...

źródło: comment_eVKssWnU5bdV4mN46K4dJTD52g0v303t.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Zarov: co jak co ale pomysly to ty masz :D Fartuszki jednak dajemy tylko za kreatywnosc zwiazana z solgazem (byly juz wierszyki, piosenki, czas na cos innego :))
  • Odpowiedz
Fartuszek wysyłaliśmy pocztą, tu trzeba jednak dla bezpieczeństwa zleciliśmy kuriera.

@SOLGAZ: I wysłaliście Siódemką ? Czy wy macie RiGCz? Dojdzie pewnie po tygodniu w formie puzli
  • Odpowiedz