Wpis z mikrobloga

@MP0WER: Miałem dwa podobne pokrowce od Tucano z serii second skin do 13 i 15 calowego macbooka obecnie mam plecak do siedemnastki tej firmy i śmiało mogę polecić. Nie będziesz miał tylko gdzie ładowarki wsadzić.
  • Odpowiedz
@rybak17: bede i tak dawal MB w tym etui do wiekszej torby do laptopa. musze tam dac zeszyty, ladowarke i inne rzeczy. a plecaka nie chce narazie bo malo fajny i beda mysleli ze z gimbazy XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@MP0WER: Ja tam się nie przejmuje. Za 99zł kupiłem oryginalny plecak Tucano gdzie jest specjalna oddzielna kieszeń na macbooka a mam kloca 17''. (w torbach Tucano też taka jest). Mam też miejsce na ładowarkę, aparat, dyski, kable, kindle, magic mouse, ipoda i wiele innego szpeju. Wygodniej też się nosi niż torbę i można wszytko wozić jak kartofle w bagażniku.
  • Odpowiedz
@rybak17: kupie narazie to etui a plecak zobacze w przyszlosci czy bede potrzebowal. narazie potrzebuje cos na teraz juz bo nosze w tej wiekszej torbie tego MB w koszulce swojej XDDDD i jak wyjmuje sie dziwnie patrza

@zsklbnpsk: raczej go dzis sobie kupie. mam nadzieje ze bedzie fajny. tylko na gorze widzialem jest jakas siateczka. ona nie rysuje obudowy?
  • Odpowiedz
@rybak17: w sumie... sam nie wiem teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°)potrzebuje na uczelnie wiec zeszyty, ladowarka (jak nie wytrzyma z 4-5h), zeszyty, inne rzeczy.
  • Odpowiedz
@zsklbnpsk: kupilem i tak troche lipa bo po bokach zamek prawie albo dotyka mi MB. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
mega na styk to jest i ta gumka tak ciezko sie zakalda i zdejmuje. a takto troche mnie denerwuje ze po bokach ten zamek zaczepia albo prawie zaczepia o rogi laptopa.
  • Odpowiedz