@MoniqueU: To chyba jednak niezbyt intensywnie trenujesz ;). Jestem grubasem, który całe życie unikał wysiłku fizycznego, zacząłem się ruszać kilka tygodni temu. Czasami skaczę na skakance jak chcę się szybko zmęczyć, po ponad 1000 podskoków na następny dzień w ogóle nie jestem zmęczony.
@Rados: no teraz wyskakałam dokładnie 1913 - dla mnie to trochę za dużo, bo na treningach skupiam się totalnie na innych aktywnościach. Ewentualnie byłam tak wnerwiona, że nie zwracałam w ogóle uwagi na technikę, bo boli mnie tylko jedna stopa, a nie dwie. I zazdroszczę kondycji, dla mnie tysiąc to już sporo, ale swoją przygodę ze skakaniem zaczęłam stosunkowo niedawno, więc mam nadzieję, że się poprawię. :D
@Rados: jak po bieganiu lekko się rozciągałem - także stopy lekko ciągnąć z tyłu do góry za palce, po miesiącu zaczęła mnie boleć stopa. Jak ciągnę za górę stopy - przestała.
I zazdroszczę kondycji, dla mnie tysiąc to już sporo, ale swoją przygodę ze skakaniem zaczęłam stosunkowo niedawno, więc mam nadzieję, że się poprawię. :D
@MoniqueU: o jak śmiechłam XDDDD
dużo zdrówka życzę!!!
@MoniqueU: 10/10
@MoniqueU: xDDDD