Wpis z mikrobloga

jadę się jutro zamieniać mój #note3 na #xperiaz2 z olx - stagnacja i #!$%@? kolory paska powiadomień (no gurwa, jakby to sześcio letnie dziecko kolorowało)
dobrze robie murki? troche rosyjska ruletka z tym szklanym unibody - ale co tam, jak czadersko wygląda.

martwi mnie trochę fakt przesiadki z fizycznych klawiszy funkcyjnych na programowe - dlaczego sony nie zrobiło fizycznych klawiszy tylko dowalili programowe i zostawili wolne, czarne miejsce nad i pod wyświetlaczem?

• 16
@kubaczka: pierdziel Sony i kup motorole. Ja kupilem matce ostatnio moto g 3 gen (900zl) i non stop do niej chodze i mowie daj się telefonem pozbawić bo note 3 mi juz swiruje jak Nir wiem. A moto x 2015 jeszcze lepsze.
Sony bym nie dotknal ale no. Jak tam chcesz.
@mjeziersky: generalnie, mam w swoim otoczeniu czterech użytkowników Z2, wszyscy sobie chwalą, ani jednej stłuczki
przesiadali się z samsungów, iphoneów, htc - mówią, że rewelka. soniacza nigdy nie miałem, a zawsze chcialem spróbować.

@SzarySznycel: kiedy właśnie czytałem w oświadczeniu samsunga, że note 3 pianki nie dostanie, a nawet staruszek xperia Z - tak, więc nie wiem czy tak dobrze wspierany, no chyba, że mówimy o xda, no to jeszcze nie
@SzarySznycel: parcie na customy miałem, jak kupowałem htc magic (siostra do tej pory używa), później defy - bo ten oficjalny od motoroli był taki se (brzydkie i duże ui, jak dla geriatrii) - od paru lat kładę na to lagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)