Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +61
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +189
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Podejrzewam również, że Niemcy zaczną teraz masowo kupować, VAGi, by ratować firmę. Mam też nadzieję, że ten cały skandal, który zapewne sięgnie i inne marki, pewnie więcej z nich oszukiwało, nie spowodujepowolnego końca oleju napędowego. Alternatywa niby jest, ale jakoś nie u nas. Mówię o gazie CNG, niestety w Polsce mamy zaledwie 25 stacji tankowani tego paliwa XD
#samochody #motoryzacja #diesel #tylkodiesel #tdi #vag #volkswagen #afera #oswiadczenie #obrazekdlazwiekszeniaatencji
@jakno: gdybym miał tedeika z lat afery, to nie chciałbym, żeby w akcji serwisowej coś mi tam grzebali, bo może być tylko gorzej XD
Poza tym i tak większość ludzi wie, że jak coś jest ekologiczne, to zazwyczaj takie coś się albo zaraz zepsuje, albo jego cena jest wzięta z kosmosu (a ci pozostali myślą że produkcja takich ekogadżetów jest również tak samo czysta, i wcale nie wytwarza się
@Mithrindil: Warszawa ma autobusy na LNG, które jest po prostu skroplone i ma mniejsze zbiorniki. Są to Solbusy o numerach 73xx, gaz dostarczany jest cysternami na zajezdnię. W Słupsku są autobusy na CNG, np. jeżdżący niegdyś po Warszawie Citelis, którego wypożyczał na okres
Czemu?
O ile mi wiadomo, w Warszawie jest 1 stacja, więc jeśli nie mieszkasz w okolicy to słabo...