@kiler129: Trafiają mi się w pracy często buraki takiego pokroju: - Zapiekankę (żadnego "proszę, dziękuję, #!$%@?"). - 5zł od pana poproszę. I w tym momencie typ ma sam oczy jak pięć złotych z takim widocznym wyrzutem, że jeszcze zapłać musi. No nie możliwe, za darmo nie rozdajo (╯°□°)╯︵┻━┻
@endostyl: @kiler129: Ja za to zawsze jestem miły, kulturalny, nie dość że dzień dobry to proszę, dziękuję, a i miłego dnia pożyczę na odchodne - czasami smutnę jak ktoś to oleje i nie odpowie (╯︵╰,)
Ale bycie miłym jest super, polecam ten styl życia ʕ•ᴥ•ʔ
#warszawa #kultura #heheszki
NullPointerException
i kawy nie będzie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)- Zapiekankę (żadnego "proszę, dziękuję, #!$%@?").
- 5zł od pana poproszę.
I w tym momencie typ ma sam oczy jak pięć złotych z takim widocznym wyrzutem, że jeszcze zapłać musi. No nie możliwe, za darmo nie rozdajo (╯°□°)╯︵ ┻━┻
To jest ogólnie jakaś choroba społeczna ;|
@endostyl: @kiler129: Ja za to zawsze jestem miły, kulturalny, nie dość że dzień dobry to proszę, dziękuję, a i miłego dnia pożyczę na odchodne - czasami smutnę jak ktoś to oleje i nie odpowie (╯︵╰,)
Ale bycie miłym jest super, polecam ten styl życia ʕ•ᴥ•ʔ
@jokefake:
@ojajebix: mała rada na przyszłość nawet jak masz w #!$%@? kasy to bądź miły dla osób które podają tobie jedzenie.