Aktywne Wpisy

nonszalancki +312

szymekgoose +2488
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z

Dawno inny trener nie zdobył z Liverpoolem drugiego miejsca.
Było wielu trenerów, którzy mieli wyniki, ale zawodnicy ich nie lubili. Trener to nie jest kolega.
@Ragnarokk: Rodgersa ani nie lubią ani nie ma wyników. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepsze miejsce w lidze niż za Rodgersa mieli ostatnio w 1990 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ragnarokk: Ale już takie samo za Houliera i Beniteza, a oni nie mieli strzelającego 31 bramek i asystujące przy kolejnych 21 Suareza. :P
Który najwyraźniej dobrze się czuł z Rodgersem u władzy. Ale to też jest uproszczenie - dobrze grali również inni zawodnicy z Liverpoolu.
@Pustulka:
Benitez miał tego dobrego Torresa.
Ogólnie nie widzę sensu przytaczania wypowiedzi zawodników, którzy totalnie zawodzili w drużynie - to nie wina Rodgersa, że Downing przez cały sezon przebrnąć bez gola i asysty, strzelając po drodze nawet rzut karny. Jakoś kiedyś Suarez czy teraz Benteke, Coutinho, Skrtel
@Ragnarokk:
Mówisz, że nie daje? - to dlaczego Lovren wciąż gra, a najlepszy obrońca w składzie - Sakho dalej siedzi na ławce?
Touche :)
Trochę sie zagalopowałem, ale mimo wszystko skala mniejsza jak w Arsenalu.
Sterling w tamtym sezonie grał dwa razy lepiej niż w następnym.
Jak dla mnie głównym zarzutem wobec Rodgersa są głupie transfery. I tu go bronić nie będę.
@Ragnarokk: A zarządzanie kapitałem ludzkim, mediami, ustawianie taktyki, przerośnięte ego i przeświadczenie o własnej świetności? :P
Mówimy teraz o Rodgersie, nie o Mourinho ;)