Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
I to dziewcze ma 19 lat...
Bardziej śmieszy mnie fakt, że ta osoba po prostu pisze jakbym miał przez internet coś wyczarować z jej laptopem i oczekuje nie wiadomo
90% to lenistwo niestety, bo mało jest przypadków kiedy ktoś serio potrzebuje pomocy, bo wyczerpał
@OneEyedOldMan: Oczywiście, że za darmo. Przecież to tylko tu kliknąć, tam stuknąć i gotowe. Poza tym od kumpla / znajomej / cioci / sąsiada / kuzyna chyba nie weźmiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że nie tylko oszczędzam czas i nerwy, ale i pośmiać się z nieboraków na których trafiło mogę.
win, win, win. :>
@Jah00:
Skąd takie wnioski? Brak reakcji może oznaczać nawet nieuziemione gniazdko i przebijanie na touchpad. Serio.
Dziewczyna podała tyle informacji, że można tylko zgadywać, a że jak się ktoś określi jako informatyk to wszyscy zaczynają oczekiwać Bóg wie jakiej ekspertyzy w 5 minut za darmo. Jak ktoś nie zgadnie co akurat użyszkodnik ma na myśli to reagują jak
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora