Aktywne Wpisy
xfin +27
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +41
Dzień dobry
Cześć Mirki :)
Długo była cisza pod tagiem, bo #bylban . Powiem więcej, cisza bedzie dalej bo... skończylem karierę kierowcy ;)
Ale po kolei. Jak już wspominałem wcześniej zostałem kierowcą Uber by sobie dorobić jak najwięcej w okresie wakacji. MIałem plan by przez wakacje poeksploatowac samochód, a po wakacjach go sprzedać i kupić coś nowego/nowszego :)
Plan się udał! Moje wysłużone, 8-letnie RIO poszło w ręce kolegi. Od tygodnia jestem właścicielem sportowej, 200-konnej Toyoty GT86, więc też troche #chwalesie i #pokazauto ;)
Jak się domyślacie, auto jest dalekie od uberowych standardów. Ekonomia też raczej nie sprzyja kursom zarobkowym ;)
Zainteresowanych dalszymi historiami zapraszam do obserwowania tagów moich padawanów: #chripuber i #jaknouber
Dziękuję wszystkim za pytania, komentarze i plusy, a na koniec moja toyka :D
p.s. Nie bójcie się spełniać marzeń i wychodzić z domów ;)
Pierwsze zdanie " Po co kupować auto za 180 tysięcy" - w salonie brz kosztuje w wersji lepszej 120tysięcy , a gt86 chyba nawet delikatnie mniej.
Druga część "jak można zbudować astre za 40tysięcy" - jeśli dobrze zrozumiałem to jeszcze większa beka z typa. jak można dać 40 koła za takiego łopla (╥
@kondziow: Katalogowe osiągi nijak się mają do tego jak auto się prowadzi i tego jaką daję frajdę. Nie zamieniłbym jej nigdy na golfa GTI, choc jest sekunde lepszy do setki, ani na nic innego, serio ;)
@RomantycznyRoman: Ja sie przekonałem, że potrzebuję, jak tylko się przejechałem :)
@maciejkiner: Trafiłeś w sedno, współczynnik funu do ceny ma to auto fantastyczny.
EDIT: Chyba w żadnym zakręcie nie musialem zwalniać. Spróbuj tak w Megane RS ;)
Polecam zobaczyć ten mix różnych recenzji. Osiągi to tylko cyferki, może mnie brac na swiatlach jakis kombiak, wali mnie to, bo ja mam z tego naprawde wiecej frajdy ;)
Poza tym jest zwyczajnie przepiekna :D
:-)