Aktywne Wpisy
Jak zachęcić syna do chodzenia na religię i pójścia do komunii innym argumentem niż "prezenty"? Tylko sensowne, nie hejtujące odpowiedzi.

Coopshtyl +304
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
Co za syf kupiłeś?
dmesg >dmesg.txt
lspci >lspci.txt
I dac te dwa pliki
@fervi: Czyli w sumie system który nie nadaje się do domowego zastosowania. Też kiedyś próbowałem się nawrócić, raz nawet wytrzymałem cały jeden rok, ale zmądrzałem i dałem sobie spokój.
Nie wiem skąd ta moda wśród pcmasterrace - będę mistrzem, kupię AMD. będę mistrzem - kupię Broadcoma.
Przecież ten sprzęt do niczego się nie nadaje. Dopiero teraz (po latach) goście zauważają, że najlepsze procesory to Intel, a najlepsze grafiki to Nvidia. 10 lat trzeba było czekać
@niematakiegologinu: Wywalili sterowniki, bo były tak zabugowane,
@fervi: A ich gównianość wynika z?
@fervi: Większość korzysta teraz z laptopów, gdzie często ten sam model laptopa jest w wersjach z kilkoma różnymi kartami wi-fi i czasem ciężko jest sprawdzić to przed zakupem. W dodatku sporo laptopów ma whitelisty w BIOSie, które uniemożliwiają wymianę karty wi-fi.
Jak kupowałem Asusa K52JC, to jest to ogólnie seria produktów (biorąca nazwy z płyt głównych). A jak poszukasz, to pod K52JC znajdziesz wersję ex098, która jest konkretna