Wpis z mikrobloga

Uwielbiam ze jako facet mam tyle pomocy od społeczeństwa. Drugi raz w zyciu dzwonie na telefon zaufania i drugi raz nie ma konsultanta by porozmawiać xd #zalesie #depresja
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Coopshtyl: Powiedz, że jesteś kobietą uwięzioną w ciele mężczyzny i w dodatku jesteś w ciąży. Powinno zadziałać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A na poważnie trzymaj się mocno i nie odwal jakiejś maniany przez to ()
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: Ziomek j---ć telefon. Sam ogarniesz swoje życie jak tylko znajdziesz coś co daje ci radość. C--j wie czy to będzie lepienie garnków, ruchanie lasek czy bieganie.
Znajdź coś co lubisz robić i zacznij to robić.
  • Odpowiedz
  • 11
@bartpl: A rozumiesz takie cos, ze niektórym nic radości nie daje i sa na to konkretne powody? ;). Bujam się z tym wszystkim dłużej niz niektórzy z Was żyją no. Zainteresowan czy mini-pasji to ja miałem od groma, ale wszystko zgasło. A ostatni terapeuta mnie r----------ł swoją ignorancja już do końca. Nie sądzę zeby dało sie z tym cos zrobić.

Oczywiście wszystkie tematy typu dobre odżywianie sie, sport itp byly
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: w zalesiu moze byc ciezko :p a tak serio to lokalnie sa tez psychologowie do pomocy w naglym kryzysie.
Mam namiar na Gdansk, ale mozesz lokalnie sprobowac wygooglac.
Trzymaj sie mocno!!
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: znajomy zadzwonił kiedyś na telefon zaufania. Po śmierci matki był w psychicznym dołku, zamknął się w domu i pił niestety. Gdzieś zauważył numer i postanowił zadzwonić, żeby się wygadać. Pani w trakcie rozmowy zapytała go, czy ma myśli samobójcze. Nie wiem czy potwierdził czy nie zaprzeczył w wystarczający sposób, ale rozmowa jeszcze się nie skończyła, a pod oknami błyski świateł. Straż, pogotowie- wbili mu się na chama na chatę
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: Telefon zaufania to taka "pomoc" na pokaz od reszty społeczeństwa. Zrobili gównolinię do dzwonienia, jak się dodzwonisz to tam Ciebie zjadą za zawracanie d--y, no ale PRZECIEŻ JEST WSZĘDZIE POMOC DOSTEPNA TO CO TY CHCESZ
  • Odpowiedz