Uwielbiam ze jako facet mam tyle pomocy od społeczeństwa. Drugi raz w zyciu dzwonie na telefon zaufania i drugi raz nie ma konsultanta by porozmawiać xd #zalesie #depresja
@Coopshtyl: Ziomek j---ć telefon. Sam ogarniesz swoje życie jak tylko znajdziesz coś co daje ci radość. C--j wie czy to będzie lepienie garnków, ruchanie lasek czy bieganie. Znajdź coś co lubisz robić i zacznij to robić.
@bartpl: A rozumiesz takie cos, ze niektórym nic radości nie daje i sa na to konkretne powody? ;). Bujam się z tym wszystkim dłużej niz niektórzy z Was żyją no. Zainteresowan czy mini-pasji to ja miałem od groma, ale wszystko zgasło. A ostatni terapeuta mnie r----------ł swoją ignorancja już do końca. Nie sądzę zeby dało sie z tym cos zrobić.
Oczywiście wszystkie tematy typu dobre odżywianie sie, sport itp byly
@Coopshtyl: w zalesiu moze byc ciezko :p a tak serio to lokalnie sa tez psychologowie do pomocy w naglym kryzysie. Mam namiar na Gdansk, ale mozesz lokalnie sprobowac wygooglac. Trzymaj sie mocno!!
@Coopshtyl: znajomy zadzwonił kiedyś na telefon zaufania. Po śmierci matki był w psychicznym dołku, zamknął się w domu i pił niestety. Gdzieś zauważył numer i postanowił zadzwonić, żeby się wygadać. Pani w trakcie rozmowy zapytała go, czy ma myśli samobójcze. Nie wiem czy potwierdził czy nie zaprzeczył w wystarczający sposób, ale rozmowa jeszcze się nie skończyła, a pod oknami błyski świateł. Straż, pogotowie- wbili mu się na chama na chatę
@Coopshtyl: Telefon zaufania to taka "pomoc" na pokaz od reszty społeczeństwa. Zrobili gównolinię do dzwonienia, jak się dodzwonisz to tam Ciebie zjadą za zawracanie d--y, no ale PRZECIEŻ JEST WSZĘDZIE POMOC DOSTEPNA TO CO TY CHCESZ
@Kraina_Wiecznej_Saszety thx za propozycje, ale podziękuję
A na poważnie trzymaj się mocno i nie odwal jakiejś maniany przez to (づ•﹏•)づ
@Coopshtyl: jak ci p0lak nie pomogl to juz ci pomogl
Jak żyć
Znajdź coś co lubisz robić i zacznij to robić.
Oczywiście wszystkie tematy typu dobre odżywianie sie, sport itp byly
Mam namiar na Gdansk, ale mozesz lokalnie sprobowac wygooglac.
Trzymaj sie mocno!!
poczytasz troche to zaraz ci przejdzie