No, yhy, jak zawsze generalizowanie. Powiedz mi ile twoich koleżanek na ile jest tak chudych jak Rubik. Żadna normalna tak nie wygląda. BTW. Nie każdemu coś takiego jak ta babka w różowym staniku się musi podobać. Mój niebieski np uważa to już za zbyt dużą nadwagę, ja także. (y)
@MaxiimumR: Chciałem tylko wyrazić opinię, że można być ładnym\brzydkim bez względu na wagę. Patrząc na liczbę plusów chyba nie jestem sam. Wielu facetom podobają się większe dziewczyny dlatego musiałem zareagować na krzywdzące słowa napisane przez Polemarchos.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: comment_7Z9GRF4IHtQXTA6aCFVfJbaRtC9kwCNT.jpg
Pobierzźródło: comment_Ye9ZzXuyhaeICeQySVpBnEfiWipLkNr4.jpg
PobierzNo, yhy, jak zawsze generalizowanie. Powiedz mi ile twoich koleżanek na ile jest tak chudych jak Rubik. Żadna normalna tak nie wygląda.
BTW. Nie każdemu coś takiego jak ta babka w różowym staniku się musi podobać. Mój niebieski np uważa to już za zbyt dużą nadwagę, ja także. (y)
@dzerald: No elo.
;)
źródło: comment_Noh7DN1YuCkAaMRHx2WdGerPUbWZWGUq.jpg
Pobierz