Aktywne Wpisy

Bunch +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Oto przykład tego, jak lewactwo mierzy się z nauką:
http://nauka.newsweek.pl/sekret-czarnoskorych-sprinterow,107585,1,2.html
I tu powstaje pytanie, co jest ważniejsze, ideologia i poprawność polityczna czy fakty naukowe ? Czy powinniśmy negować naukę i ukrywać fakty, jeśli przeczą one zasadom równości przykładowo ?
#4konserwy
#neuropa
#nauka
@Laserade: niczemu nie zaprzczyłem po prostu masz problemy z mysleniem, czarni i biali oczywiście istnieją tylko ze nie są to rasy :) Ludzie nie dzielą sie na rasy. Prawactwo vs nauka odc
@Poczmistrz_z_Tczewa: #zaorane
pozdrawiam @Laserade, usuń konto
@teren:
Przecież ty nie wiesz jak działają, geny jak mamy gen dominujący i recesywny przykładowo to działają pół na pół, czy ekspresji ulega TYLKO JEDEN
Z tego rodzą się pytania - czemu powstrzymujecie naukę przed rozwojem.
Czemu tak się jej boicie ?
Bo zniszczy wasze przekonania
@Laserade: no ale przed chwilą napisałeś, że osoby z taką grupą to negrociapatoidy, czyli zapewne jakaś mieszanka cech Afrykańczyków i Arabów, a on takich cech nie miał
SAMA haplogrupa tego nie determinuje, ale owszem jest takowego pochodzenia. Sama aparycja nie jest wszystkim co determinuje rasę.
- genetycznie nie można ustalić rasy, zgodnie z Human Genome Project
- w przeszłości był do tego wykorzystywany głownie kolor skóry i inne cechy zewnętrzne (fenotyp)
- według ciebie nie tylko aparycja determinuje rasę
ok
Ty LICZYSZ, że gdzieś się mylę i zgadujesz, że tak jest. Ale temat cię w ogóle przerasta z tego co widzę.
Chciałbym zobaczyć twoją minę, gdy w końcu będzie można w pełni wolnym badać, bez uprzedzeń i nacisków ze strony środowisk "równościowych", które skutecznie te badania
@Laserade: ciekawe kto naciskał na Projekt Poznania Genomu Ludzkiego
Bo z tego co widzę, są tam przede wszystkim aspekty społeczne podkreślane, a nie genetyczne.
KONKRETNY CYTAT, na który mam zwrócić uwagę.
Udowadniający, że nie ma ras.
Bo ja widzę tam głównie, że jest napisane, że rasy są ideą kulturową, zagrożenia z tym związane i ogólny zarys apektów społecznych z