Aktywne Wpisy
JanRouterTrzeci +97
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
MishMashStudio666 +970
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Na głównej cieszą się że biała holenderska lekkoatletka wygrała z czarnymi, jeden nawet napisał że wygrała "nasza". No ja #!$%@?ę. Pewnie będą się tłumaczyć że to tylko śmieszki i wyjmij kij z dupy, ale dlaczego do jasnej cholery ktoś się cieszy że wygrała Holenderka? Wróć, że czarne przegrały.
Ja sam wrzucam sporo piłkarskich bramek, gifów z akcji i te robaki tu też już przyszły. Patrzcie np. tutaj. 2 pierwsze komentarze - żal.
Albo tutaj, zwykły gif z prezentacji zespołu. No #!$%@? jak żałosnym typem trzeba być żeby pisać takie rzeczy. Kogoś to bawi?
Podsumowując - wracać #!$%@? być rasistami kretyni do waszego kółeczka wzajemnej adoracji z tagów polityka, religia czy innych i po prostu od piłki i sportu się #!$%@? skoro jedynym komentarzem na jaki was stać jest wrogość wobec koloru skóry czy religii, #!$%@?.
Przepraszam - #!$%@?łem się.
Zawołam #pilkanozna żebyście wiedzieli że ja już mam dosyć i nie będę tego tolerował.
#rasizm #wykop #sport
I nie pluję we własne gniazdo. Gratuluję Holenderce że przełamała dominację czarnych lekkoatletek ale nie czuję żadnej dumy bo nic mnie z nią nie łączy.
@Minieri: tak jestem dumny z białej cywilizacji, kultury i jej wkładu w świat. ps. Polacy z reguły są biali i ja tego nie wymyśliłem.
Ja tam lubię od czasu do czasu pośmieszkować z czarnych arabów, białych, lewaków, prawaków, piłkarzy, aktorów i ludzi lasu.
A skoro śmieję się ze wszystkich to znaczy, że dla mnie każdy #kazdyinnywszyscyinni
A lubię Kluiverta i Morgana Freemana.
Irytuje mnie w nich też to, że często wrzucają newsy z jakichś gównostacji telewizyjnych zatrudniających aktorów i stron przeznaczonych dla rednecków typu "they took our jaaabs!" (szczególnie pamiętam jeden przypadek, gdzie w gównoprogramie pseudodokumentalnym była pokazana grupa afroamerykanów "okradających" samochód. Wyglądało to tak idiotycznie, że nie wiem jak ktokolwiek
@Minieri: Biali też mają wspólną historię, kulturę, itd. Możesz wymienić mi jakiekolwiek różnice między byciem dumnym z sukcesów Roberta Lewandowskiego, a byciem dumnym z sukcesów Dafne Shippers? Przeciętny Wykopek ma
@Minieri: Ja #!$%@?ę. Łączy Cię z nią lwia część wspólnej KULTURY. Wychowaliście w tej samej cywilizacji. Łączy się klasyka muzyki, literatury itd. Łączy Cię bliższa sekwencja genów, łączy Cię, jak sam zauważyłeś, kolor skóry. No ale duma z jej sukcesu to dla Ciebie beka, ale duma z sukcesu Lewandowskiego to już normalna. Niestety, to Ty
@offway: Tak samo jak np. z Amerykami. Tam też słuchają Beethovena, nawet czarni!
@offway: Właśnie potwierdziłeś że jesteś rasistą. Jak się z tym czujesz?
Jeśli czarnoskóra osoba wychowana od urodzenia w Polsce osiąga sukcesy sportowe (np. Izu Ugonoh) to