Aktywne Wpisy
mickpl +131
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
N331 +128
szukam innej szkoły pod samą praktykę, to a) albo nie mają pierwszej pomocy dla samej praktyki, a bez tego nie mogę ukończyć prawa jazdy, b) życzą sobie za samą praktykę tylko co za cały kurs a na to mnie już nie stać, bo zapłaciłam 300 złotych pierwszej szkole za e-learning i nie mogę sobie pozwolić na to, by płacić w sumie 1900 za prawo jazdy, bo to śmieszne, c) nie mają miejsc i nie mogą pomóc.
w przyszłym tygodniu idę na egzamin teoretyczny i wtedy być może uda się zapisać do JEDNEJ szkoły (tylko jedną znalazłam i to w Kobyłce pod Warszawą, no ale dojeżdżają, więc ok). nie wiem, co zrobię, jeśli to nie wypali, bo nie chcę robić prawa jazdy do połowy listopada (w najlepszym przypadku). jestem w-------a i załamana. gdybym miała możliwość, to bym sobie zrobiła w Łomży albo w jakimś innym mniejszym mieście, ale nie znam nikogo i nie stać mnie na mieszkanie miesiąc teraz gdzieś indziej i robienie kursu. ten głupi numer PKK blokuje, nie można mieć egzaminu i kursu z ratownictwa tego samego dnia, bo tylko jedna jednostka może mieć dostęp do mojego profilu. super rozwiązanie. a terminy na ratownictwo w mojej szkole są co 3 tygodnie, najbliższy 14 września. jak zdam w poniedziałek teorię, to będę miała 3 tygodnie siedzenia na dupie, a mogłabym w tym czasie zrobić większość jazd. ale nie. nie da się. i c--j.
#warszawa #prawojazdy #gorzkiezale #smutek i #w--------e
@womabo: ale ci po normalnym kursie z teorii też czekają 2 tygodnie na jazdy i jazdy też trwają 1,5 miesiąca u nich...
@Dziki_wieprz: teraz są dłuższe terminy oczekiwania na egzamin bo wakacje + nowe przepisy od stycznia. Moje jazdy trwały jakieś 5 tygodni.