Aktywne Wpisy
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
Duzy_Kotlet +69
Wpis został usunięty, ponawiam z blurem na oczy grubasa.
#tinder
#tinder
Chodzi konkretnie o usunięcie migdałów. Przerabiał to ktoś?
Czy lepsze będzie znieczulenie ogólne czy miejscowe? Opinie na necie są bardzo sprzeczne.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
#pytanie #pytaniedoeksperta #zdrowie #laryngologia
@92Gruszka: a Ty miałeś w miejscowym czy ogólnym? przy miejscowym mam wizję dławienia się krwią i ogólnego stresu i strachu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@92Gruszka: karwasz twarz... tak to jest z tą narkozą, nie wiadomo jak organizm zareaguje :/ może faktycznie przemyślę miejscowe. Przynajmniej szybsze terminy mam do szpitali, w których robią z miejscowym.
Tylko czy czasem przy miejscowym nie ma tak, że wycinają za pomocą lasera że rany nie ma prawie?
@kotte: Ja u laryngologa miałem często takie badania że wycianie migdałków to blisko jest patrząc na głębokość :d i kwestia była tego że jak oddychałem równo to nic nie czułem :P
@kotte: jak muszę, to potrafię dużo znieść, ale skoro można to sobie ułatwić biorąc ogólne i słodko spać, to chyba wolałabym sobie oszczędzić tego stresu :/
@Mia_Wallace: kurde ja nie pamiętam jak jest z migdałkami ale picie piwa w 3 sekundy albo jedzenie lodów bez bólu gardła 10/10 XD
@krasecz: ile zarabiasz?