Aktywne Wpisy
atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?
Sh3rI0ck +1
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
Wedle statystyk Polska jest najbardziej przyjaznym dla kobiet krajem w Europie, pod względem niskiej skali przemocy wobec nich. Wiadomo także, że z powodu swojej religii i kultury imigranci z Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu generują wielokrotnie więcej gwałtów, przypadków molestowania seksualnego i przemocy domowej niż autochtoni (w latach 90-tych w Szwecji ten stosunek był aż 23 razy większy). Konkluzja co do skutków importu imigrantów z pewnych regionów świata powinna być jasna nawet dla średnio bystrego idioty.
Dlatego każdy człowiek uważający gwałty i inne przypadki przemocy seksualnej za coś obrzydliwego i karygodnego powinien obrzucać pogardą tych mizoginistycznych oszołomów z wiadomej grupy na n.
#oswiadczenie #bekazlewactwa #4konserwy #bekazpodludzi #rozowepaski
żarty z gwałtów tak bardzo śmieszne. A co na to wasze dziewczyny?
Ups...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaznaczam jednak, że dość pobieżnie rzuciłem okiem na artykuł.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Serio, człowieku, przemyśl to.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ja_tu_tylko_na_chwile: dziś znikają posty, jutro zaczną znikać ludzie. Demontaż neuropy trwa (・へ・)
Nawiasem mówiąc nie widzę nic prowokującego w prostym pytaniu nt powodów popierania faktycznego wzrostu liczby przemocy seksualnej wobec kobiet przez pewne kręgi. Chociaż i tak spodziewałem się, że w odpowiedzi otrzymam tylko obelgi i "śmieszne" komentarze. To jednak warto przynajmniej uświadamiać postronnych o tym jak to wygląda.
@Dakurels: Byłoby bardzo przykro gdyby tak wybitni intelektualiści opuścili ten portal
@ja_tu_tylko_na_chwile: Masz na myśli Janusza Korwin-Mikkego, zwolennika legalizacji pedofilii?