Wpis z mikrobloga

Dlaczego #neuropa popiera gwałty na kobietach przez muzułmańskich imigrantów?

Wedle statystyk Polska jest najbardziej przyjaznym dla kobiet krajem w Europie, pod względem niskiej skali przemocy wobec nich. Wiadomo także, że z powodu swojej religii i kultury imigranci z Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu generują wielokrotnie więcej gwałtów, przypadków molestowania seksualnego i przemocy domowej niż autochtoni (w latach 90-tych w Szwecji ten stosunek był aż 23 razy większy). Konkluzja co do skutków importu imigrantów z pewnych regionów świata powinna być jasna nawet dla średnio bystrego idioty.

Dlatego każdy człowiek uważający gwałty i inne przypadki przemocy seksualnej za coś obrzydliwego i karygodnego powinien obrzucać pogardą tych mizoginistycznych oszołomów z wiadomej grupy na n.

#oswiadczenie #bekazlewactwa #4konserwy #bekazpodludzi #rozowepaski
  • 16
@ja_tu_tylko_na_chwile: trochę nie podoba mi się metodyka tych badań, bo nie wiem czy ok jest ekstrapolowanie testu na takiej grupie badawczej na całe społeczeństwo i na dodatek ich punkt widzenia może się różnić i "zachodnie" kobiety mogą większą pulę działań uznać za molestowanie.

Zaznaczam jednak, że dość pobieżnie rzuciłem okiem na artykuł.
@mnik1: Wiadomo, obraźliwe komentarze najbardziej skłaniają do myślenia i dlatego je kasuję.

Nawiasem mówiąc nie widzę nic prowokującego w prostym pytaniu nt powodów popierania faktycznego wzrostu liczby przemocy seksualnej wobec kobiet przez pewne kręgi. Chociaż i tak spodziewałem się, że w odpowiedzi otrzymam tylko obelgi i "śmieszne" komentarze. To jednak warto przynajmniej uświadamiać postronnych o tym jak to wygląda.

@Dakurels: Byłoby bardzo przykro gdyby tak wybitni intelektualiści opuścili ten portal