Aktywne Wpisy

Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: symfoniczna
Pobierz

źródło: comment_SjeOcjpdEX44jrX8bR2M3ov0XHYJwEYK.jpg
PobierzWłaściwie za co lubisz/kochasz tak ten kraj? Za zabytki, kulturę, podejście ludzi czy może tam mieszkasz i po prostu Ci się podoba?
Jak się zapatrujesz na imigrantów we Francji? Mowa głównie o ludziach z południa.
Mieszkasz we Francji? Który region byś polecała komuś kto chciałby tam zamieszkać?
Ciężka jest wymowa, gramatyka jest trochę cięższa, ale język jako całość nie jest bardzo trudny.
Pytam, bo kusi żeby nauczyć się kolejnego języka, chociaż podstaw i myślałem nad francuskim lub hiszpańskim.
Dzięki za odpowiedzi, au revoir. ( ͡º ͜ʖ͡º)
O nie, znowu zupa cebulowa.
źródło: comment_xhBrDyivsa7vpomSbl8VcTQlhNoiOhxE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora