Aktywne Wpisy
szczurek_87 +177
mickpl +253
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
#truestory #niecoolstory #depresja #gorzkiezale
a bo ja wiem? zawsze było git między nami, nawet motor mu kupiłem swego czasu jak miałem więcej odłożonej kasy za prawie 4 tysiące. auto mu pożyczałem kiedy tylko zechciał. a teraz proszę o pokój to mi p------i, że będę robił syf (pokój, w którym s------l nawet mebli nie kupował tylko matka) dlatego, że w moim pokoju jest ciągle kurz (w pokoju 2x3 metry kurz zbiera się co godzine
No i co mam zrobić? Z matką się bić?
K---a stary nawet nie wiesz jaką mam ochotę to zrobić.
Dobre słowa kolego.
Ale myślisz, że ja o tym nie wiem? Ja to doskonale wiem, przegadałem już kilkanaście razy o tym. Pół roku temu zarzekała się, że to rozwiąże. Teraz jej znowu przypomniałem i zaczęła histeryzować, że znów jej zawracam dupę i myślała, że jak mi to powie to sobie odpuszcze (czyli zbyła mnie tylko tym, że z nim pogada żebym dał jej spokój). Dzwoniła do niego, próbowała przekonać żeby mi oddał
I tak podejrzewam, że mu w------e w ryj nawet z tym biodrem. Dzisiaj mi kazał oddawać telewizor, który wziąłem z jego pokoju, kupiony za kase matki, bo jest jego. Jak mu powiedziałem, że ma mi oddać kase za motor, który ja mu kupiłem to nic nie odpowiedział. Podejrzewam, że któregoś dnia wejdzie tutaj i sobie wyniesie ten telewizor i postawi do "swojego" pokoju byle tylko stał i się kurzył,