Wpis z mikrobloga

Mój starszy brat to największy s------l i manipulator jakiego znam. #feels w c--j i muszę to gdzieś wylać. Całą rodzinę nakręca przeciwko mnie i robi wszystko przeciwko mnie. Mam chore biodro i mieszkam w swoim pokoju niecałe 2 metry na 3 metry i czuję się tu jak w spiżarni, gdzie nawet nie mam półki z ciuchami. Mam wielkie trudności ze wstawaniem z łóżka w tak ciasnym pomieszczeniu. Mój brat wyprowadził się ze swoją dziewczyną około rok temu i jego pokój obok 6 metrów na 6 stoi od roku pusty. Mimo to nie mogę tam iść zamieszkać, bo on się deklaruje, że w każdej chwili może wrócić (od roku ta sama śpiewka) i milion innych argumentów, że nie bo nie. Nikomu nie polecam tego stanu gdzie rodzina ma nas całkowicie w dupie. Gdzieś ktoś powiedział, że z nimi tylko dobrze na zdjęciach. Miał rację. Czuję się podle a moja depresja powypadkowa tylko się powiększa, bo nie mam żadnego wsparcia od rodziny. Jedynie chyba tylko moja dziewczyna mnie utrzymuje przy życiu.
#truestory #niecoolstory #depresja #gorzkiezale
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NiespokojnySzachista: wlasnie on jest na tyle p------y, ze bylby do tego zdolny. Dzisiaj prawie wywazyl mi drzwi do pokoju jak u nas siedzial, bo nie bylo internetu, a on myslal, ze to ja mu odlaczylem. Rodzice biora jego strone, bo to takie zlote dziecko. Ja mam prawie 21, on jest 10 lat starszy.
  • Odpowiedz
@NiespokojnySzachista:
a bo ja wiem? zawsze było git między nami, nawet motor mu kupiłem swego czasu jak miałem więcej odłożonej kasy za prawie 4 tysiące. auto mu pożyczałem kiedy tylko zechciał. a teraz proszę o pokój to mi p------i, że będę robił syf (pokój, w którym s------l nawet mebli nie kupował tylko matka) dlatego, że w moim pokoju jest ciągle kurz (w pokoju 2x3 metry kurz zbiera się co godzine
  • Odpowiedz
@Howkin: A co to za problem w razie jakby wrócil twój brat do domu przenieść łóżko i pare ciuchów spowrotem do ciebie? Weź się nie wygłupiaj i nie czekaj na niczyją zgodę tylko po prostu zacznij tam urzędować i tyle
  • Odpowiedz
@abcde: Też tak mówiłem, że wynios sie w razie czego. Ale on jest mesjaszem i zna przyszłość, bo według niego zabarykadowałbym sie i nie pozwolił mu wrócić. Matke brał na uczucia, mówiąc, że chcą go stąd wyrzucić. Oddając mi pokój, w któym rok nie mieszka i do którego w każdej chwili mógłby wrócić :) :)
  • Odpowiedz
@Howkin: Nie przejmuj się, ja też mam starszego brata i całe życie był dla mnie niczym więcej tylko chujem i chamem. Musisz zrozumieć że słowo "rodzina" to często tylko pusty frazes. Nie licząc oczywiście matki i ojca bo ich trzeba szanować i kochać, ale jak ktoś zamiast traktować Cię 'bratersko' traktuje Cię jak śmiecia, to śmiertelny c--j mu w dupę, broda do góry i rób swoje tak aby pokazać im
  • Odpowiedz
@robert-nowak-14289:
Ale myślisz, że ja o tym nie wiem? Ja to doskonale wiem, przegadałem już kilkanaście razy o tym. Pół roku temu zarzekała się, że to rozwiąże. Teraz jej znowu przypomniałem i zaczęła histeryzować, że znów jej zawracam dupę i myślała, że jak mi to powie to sobie odpuszcze (czyli zbyła mnie tylko tym, że z nim pogada żebym dał jej spokój). Dzwoniła do niego, próbowała przekonać żeby mi oddał
  • Odpowiedz
@robert-nowak-14289:
I tak podejrzewam, że mu w------e w ryj nawet z tym biodrem. Dzisiaj mi kazał oddawać telewizor, który wziąłem z jego pokoju, kupiony za kase matki, bo jest jego. Jak mu powiedziałem, że ma mi oddać kase za motor, który ja mu kupiłem to nic nie odpowiedział. Podejrzewam, że któregoś dnia wejdzie tutaj i sobie wyniesie ten telewizor i postawi do "swojego" pokoju byle tylko stał i się kurzył,
  • Odpowiedz
@Howkin: mój to tez zwykły cwel, 5 lat starszy. Teraz rozdupcam (Kraków here) go na każdym kroku kiedy spotkam, przez to cos rzadko zdarza mi sie go spotykać ;). Wykuruj sie, rehabilituj, ćwicz i wracaj miedzy ludzi, a różowego szanuj, ze jest przy Tobie w ciężkich chwilach
  • Odpowiedz