@Opipramoli_dihydrochloridum: biedni zastrzeleni chrześcijanie na ustach chrześcijan, ale innych to można zabijać tysiącami codziennie i nie robi to na nikim wrażenia. konserwatywny świat.
@paziu: wystarczy odstrzelić lwa i jest "na ustach całego świata". codziennie morduje się wielu chrześcijan i jedyne tego oddźwięk to drwina oświeconych wypoków
@Opipramoli_dihydrochloridum: Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między arabami, ale i tak dla psychoprawicy tylko chrześcijanie giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na frondę.
@utopjec: i dlatego ludzie którzy myślą w taki sam sposób jak ty walczą z religijnymi zabobonami w całej europie by nasi muzułmańscy przybysze nie czuli się urażeni
@utopjec: na dzień dobry sklasyfikowałeś mnie jako "psychoprawicę" To jeszcze bym był w stanie zdzierżyć ale jeszcze insynuować, że czytam Frondę - prawdziwy potwarz. w dodatku nigdzie nie napisałem, że w konflikcie giną jedynie chrześcijanie - co nie przeszkadza tobie wmawiać mi, że tak myślę. Jednocześnie sam masz do mnie pretensję, że przeinaczam fakty. bardzo logiczny tok rozumowania. wracaj na TokFm
@Opipramoli_dihydrochloridum: przeciez to logiczne i wynika z wypowiedzi tego czlowieka: chrzescijanie gina tysiacami, wiec ich smierc nie jest dla nikogo nowoscia, podczas gdy ten zastrzelony lew byl jeden jedyny.
Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między arabami, ale i tak dla psychoprawicy tylko chrześcijanie giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na frondę.
@utopjec: Tylko że chrześcijanie (najczęściej) giną jako cywile . Arabowie (najczęściej) giną podczas walk.
Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między arabami, ale i tak dla psychoprawicy tylko chrześcijanie giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na frondę.
Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między Arabami, ale i tak dla psycholewicy tylko geje giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na wyborcza.pl.
źródło: comment_DvUvfrXP9bI1oMazABxob0gFUIZ2Bb3A.jpg
Pobierzw dodatku nigdzie nie napisałem, że w konflikcie giną jedynie chrześcijanie - co nie przeszkadza tobie wmawiać mi, że tak myślę. Jednocześnie sam masz do mnie pretensję, że przeinaczam fakty.
bardzo logiczny tok rozumowania. wracaj na TokFm
#katolickalogika czyli #swietytomaszwidzi
@utopjec: Tylko że chrześcijanie (najczęściej) giną jako cywile . Arabowie (najczęściej) giną podczas walk.
Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między Arabami, ale i tak dla psycholewicy tylko geje giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na wyborcza.pl.
@Grewest: W atakach terrorystycznych giną przeważnie cywile