Wpis z mikrobloga

@utopjec: na dzień dobry sklasyfikowałeś mnie jako "psychoprawicę" To jeszcze bym był w stanie zdzierżyć ale jeszcze insynuować, że czytam Frondę - prawdziwy potwarz.
w dodatku nigdzie nie napisałem, że w konflikcie giną jedynie chrześcijanie - co nie przeszkadza tobie wmawiać mi, że tak myślę. Jednocześnie sam masz do mnie pretensję, że przeinaczam fakty.
bardzo logiczny tok rozumowania. wracaj na TokFm
  • Odpowiedz
Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między arabami, ale i tak dla psychoprawicy tylko chrześcijanie giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na frondę.

@utopjec: Tylko że chrześcijanie (najczęściej) giną jako cywile . Arabowie (najczęściej) giną podczas walk.
  • Odpowiedz
@utopjec:

Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między arabami, ale i tak dla psychoprawicy tylko chrześcijanie giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na frondę.

Na Bliskim Wschodzie obecnie rozgrywa się niezwykle krwawa wojna domowa między Arabami, ale i tak dla psycholewicy tylko geje giną, choć są małym procentem ofiar. Wracaj na wyborcza.pl.
  • Odpowiedz
Tylko że chrześcijanie (najczęściej) giną jako cywile . Arabowie (najczęściej) giną podczas walk.

@Grewest: W atakach terrorystycznych giną przeważnie cywile
  • Odpowiedz