Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.

Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: 1000008931
Pobierz

źródło: comment_m3WwLoMlQ6owpT90RqhFtuidX1smOpto.jpg
PobierzZresztą jak ktoś jest inteligentny i jest homo, to zwykle ma tyle inteligencji by wiedzieć że obnoszenie się z tym jest debilne i zwyczajnie zachowuje się normalnie jak każdy człowiek a nie jak
@Loloman: No w wielu publikacjach można o tym przeczytać.
Czy Turing się tym przechwalał? Czy robił z tego jakąkolwiek kartę
źródło: comment_xZKBOY05sAUGK5NG6hVmSsr8q8mTHN2P.jpg
PobierzTuring nie był szczęśliwy, był szykanowany, niemal prześladowany, doprowadzono do przymusowej kastracji i w efekcie do
źródło: comment_ak5sjmbo54RUdJt1VZtXEMbDQfTHsnn1.jpg
PobierzZnowu atakujesz chochoła, masz problemy psychiczne i dyskutujesz ze swoim "drugim ja" jeszcze głupszym niż Ty czy jak? Bo widze ze odnosisz się do niby moich wypowiedzi tylko robisz taką k---ę z logiki z nich że nawet nie wiem jak to komentować bo Twoje interpretację tego co pisze pokrywają się w stopniu ZEROWYM z tym co naprawdę napisałem.
Więc jak dla debila wyjaśnię:
Komentarz usunięty przez autora
@Loloman: Robisz k---ę z logiki, wg ciebie nie ujawniali się, więc nie byli homo. Pomyśl zanim wyciągniesz tak absurdalne wnioski.
Wyciągasz wnioski z d--y, niczym nie poparte. Równie dobrze ja mogę zastosować argument anegdotyczny i twierdzić, że wśród osób inteligentnych jest więcej homo, bo przecież ludzie określani mianem geniusza często czymś się wyróżniają na tle tłumu.
Nie pisz że ktoś robi k---e z logiki, jak nie umiesz nawet czytać poprawnie.
Napisałem wyraźnie, że skoro 2% społeczeństwa to geje, a praktycznie nie ma ich wśród inteligencji, oznacza to że zwyczajnie SIĘ NIE UJAWNIAJĄ, BO I PO C--J MIELIBY TO ROBIĆ!? Zapewne jest ich DOKŁADNIE tyle samo co wszędzie bo homoseksualizm nie wpływa na inteligencję. Po prostu rozumieją że to ich sprawa i nie widzą sensu robić z tego kartę przetargową i robić z siebie niedorozwojów jak by lewica chciała. A skoro tego nie robią, lewica na siłę szuka gejów gdzie popadnie i robić z nich "przykłady".
Skoro nawet tego nie zrozumiałeś, nie ma sensu bym dalej pisał i wyjaśniał Ci jak bardzo malutko rozumiesz z