Aktywne Wpisy
board_of_trustees +160
Jarczur +76
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
No co tu dużo mówić. Felicja na tyle dobrze sobie radzi z załatwianiem, że postanowiliśmy kupić jej kuwetę.
Pięknie sika do kuwety.
I nic poza tym.
Ktoś z kociarzy może mi doradzić, jak ją nauczyć załatwiania do kuwety WSZYSTKICH potrzeb?
Póki co, próbuję jak u szczurów, wkładać kupy do kuwety, ale na razie nic. A nie jestem w stanie wciąż jej obserwować, kiedy będzie kucać.
Wspominało parę osób o kociej ofercie w Lidlu.
Byłam, widziałam, kupiłam.
Trochę z niej taka przylepa. Pomijając chęć chodzenia po całym pokoju, to przytula się. Jak ostatnio sprzątałam jej klatkę, a chłopak ją przytrzymywał na łóżku, to się wyrywała w moją stronę. Myśleliśmy, że może chce chodzić, ale jak usiadłam koło niej, to się położyła koło mnie i głowę na moje kolana dała. :)
#felicjazdrowieje #kot #pokazkota
Komentarz usunięty przez autora
A że sika praktycznie tylko do kuwety (czasem nie trafi, bo kuweta mała, taka , żeby się w klatce zmieściła, no i niska), to nie musi już mieć podkładów. A ten kocyk też wody nie przepuszcza więc no. :)
Ten kot przezyl i jest warty wiecej niz Twoje zycie wiec czarnolistuj ale nie rzucaj bezsensownymi komentarzami jak te wyzej.
To jest paragon z Lidla. :)
Po kupie
ps. kuweta czysta, żwirek też, więc to nie przez to.