Wpis z mikrobloga

Przepraszam, ale jakoś nie mogę się zabrać za kolejne wpisy.
No co tu dużo mówić. Felicja na tyle dobrze sobie radzi z załatwianiem, że postanowiliśmy kupić jej kuwetę.
Pięknie sika do kuwety.
I nic poza tym.
Ktoś z kociarzy może mi doradzić, jak ją nauczyć załatwiania do kuwety WSZYSTKICH potrzeb?
Póki co, próbuję jak u szczurów, wkładać kupy do kuwety, ale na razie nic. A nie jestem w stanie wciąż jej obserwować, kiedy będzie kucać.

Wspominało parę osób o kociej ofercie w Lidlu.
Byłam, widziałam, kupiłam.

Trochę z niej taka przylepa. Pomijając chęć chodzenia po całym pokoju, to przytula się. Jak ostatnio sprzątałam jej klatkę, a chłopak ją przytrzymywał na łóżku, to się wyrywała w moją stronę. Myśleliśmy, że może chce chodzić, ale jak usiadłam koło niej, to się położyła koło mnie i głowę na moje kolana dała. :)
#felicjazdrowieje #kot #pokazkota
Pobierz ostrzyjnoz - Przepraszam, ale jakoś nie mogę się zabrać za kolejne wpisy.
No co tu du...
źródło: comment_lsMZgyVvMBDdWzapKUHtEH5vilTpb1FH.jpg
  • 68
@ostrzyjnoz: możesz koniec końców postawić obok drugą kuwetę, bo nie które koty takie są, że trzeba mieć dwie, jedną do srania drugą do szczania. tak w ogóle to jestem pod wielkim wrażeniem twojej pracy i wysiłku jaki włożyłaś w uratowanie Felicji. masz pierwszy problem wychowawczy! to znaczy że juz z górki :)