Aktywne Wpisy

123_ +202
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

Jedno z niewielu anime, które (wg mnie) ma lepszy sezon drugi od pierwszego. I to znacznie.
- Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV)
- Fate/Zero
- Shinsekai yori
- Steins;Gate
- Mirai Nikki (TV) ( ͡º ͜ʖ͡º)
@lmao: Mirai Nikki też oglądałem i bardzo mi się podobało :)
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) jest sequelem Fate/Zero, ale oparty na historii powstałej później, więc w takiej kolejności się ogląda.
Suisei no Gargantia - nie zraź się pierwszą połową pierwszego odcinka.
Another - horror, ale bardziej interesujący klimatem, niż flakami na ścianach
a skoro Mirai Nikki Ci się podobało, to może obejrzyj Elfen Lied - dużo początkujących poleca, jest dość popularne, ale
@lmao: nie ma czego hejtować, ja np. wciągnąłem to anime w dwa posiedzenia. Nie uważam, żeby było jakoś specjalnie ambitne, ale cholerne dobrze się to ogląda, po prostu wciąga. Ot, taka anime pizza - żaden wykwintny posiłek, ale ciężko nie zjeść ze smakiem,
Ale za to to już czekaj na hejty(
źródło: comment_ILSd0WyuXH41a9q1sQZcTU3DbciR0lXI.jpg
Pobierz