Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +191

Jak czytam znaleziska o tych słynnych 2 tysiącach imigrantów to już nawet nie mam beki tylko mi smutno się smutno robi jak pomyślę, że takich ludzi mogę kiedyś minąć na ulicy.
Nie, nie chodzi już o samą antyimigranckość bo to nic nowego na tym elitarnym portalu.
Chodzi o to, że to są uchodźcy uciekający przed wojną. W czasie zaborów, IIWŚ i PRL-u miliony Polaków w ten sam sposób uciekali do innych krajów.
- powiedział Polak. A ciekawe, że lokalsi w zachodnich krajach jakoś tego nie potwierdzają i np. antyimigrancka partia w Wielkiej Brytanii chce też wywalić stamtąd Polaków.
Jak pojawia się temat o wojnie to od razu są mocno plusowane licytacje, kto będzie s--------ł na zachód jako pierwszy. Na pewno to sprawka zupełnie innego zestawu ludzi niż ci, co teraz bóldupią o imigrantów.
Tymi ludźmi kierują jakieś najprymitywniejsze instynkty. Ja nie chcę uchodźców u siebie, ale inne kraje w razie czego mają chcieć mnie, bo mi się należy. Nie wspominając już nawet o tym, że chcieliby się pozbyć imigrantów także z innych krajów (z "naszego domu Europy", cytat dosłowny).
No nic, dobrze, że Iran nie kierował się puryzmem kulturowym gdy w czasie IIWŚ przyjmował 116. tysięcy polskich uchodźców ;)
źródło: comment_tDOmFkZfEQwVpaD1kjU2OJNVFUZvditC.jpg
PobierzNajgorszy typ lewactwa dx
Ja juz sobie nawet odpuszczam powoli dyskutowanie z tymi ludzmi, bo nawet najbardziej racjonalne proby argumentacji poparte zrodlami do nich nie docieraja. Trzeba to przelknac i cieszyc sie, ze ich jest niewiele i bedzie coraz mniej, bo nic z tym nie moga zrobic, a czesc w koncu sama dojrzy, ze ta "logika" jest strasznie pokretna i niespojna.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kraker245: handluj z tym
@Kraker245: gdzieś czytałem, pewnie na mirko, że tam był marionetkowy rząd, a decyzję podjęli Anglicy, Persowie nie mieli nic do gadania.
No i pisanie o lokalsach z UK, którzy nie chcą Polaków, a później powoływanie się na partię antyemigrancką (którą?) też jest lekką formą manipulacji. To tak jakby obcokrajowiec pisał o polskich
*to też uproszczenie, bo sam Farage mówił, że nikogo nie będą wyrzucać, gdyż prawo nie działa wstecz.
@Pete1: no to spoko, bo żaden z uchodźców nie jest Francuzem, ani obywatelem UE, więc możemy spać spokojnie xD