Wpis z mikrobloga

Mirabelki bo raczej Wy macie w tym większą wiedzę. Potrzebuję kupić córce nebulizator, nie jakiś super drogi, ale róznica podobno jest w halasie ktory tworzą. Możecie jakiś polecić?
#pytanie #dziecko #nebulizator #zdrowie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oleorl: idź do apteki, jak kupisz za ok 150 zł bedzie dobry. CIche ultradzwiękowe są szybsze i droższe ale niestety są opinie alergologów, że rozbijają krople za bardzo (co ma podobno wpływać na leki). Ja polecam pacjentom zwykłe, mechaniczne, właśnie w tej cenie. Są dość głośne niestety.
  • Odpowiedz
@oleorl: mój młody ma tak samo głośny jak mój ojciec więc albo przycebuliłem albo przez 10 lat nic się nie zmieniło..
nebulizujesz kilka minut dziennie więc da radę wytrzymać. wężyki są po ok 1m więc spokojnie można postawić obok/na podłodze
  • Odpowiedz
@oleorl: http://www.ceneo.pl/35519545 moja żona używa takiego, dzieci też z tego siorbią i żyją ;) hałas jest nie najmniejszy, ale o ile nie mieszkacie w kawalerce to tragedii nie będzie, kot przyzwyczaił się po 1 dniu a dzieciom to nie przeszkadza.
PS kupcie jakiś popularny, żeby łatwo było dokupić wężyki, zapasowe maski oraz filtry
  • Odpowiedz