Aktywne Wpisy

vorky +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +9
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

#studia #pytanie #kiciochpyta #informatyka #programowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Mogę tylko powiedzieć o Wrocławiu (byłem na PWr i UWr) - PWr jest maszyną do robienia inżynierów, nieprzyjazną dla studentów, w której panuje okropny beton. UWr (konkretnie Instytut Informatyki) to ZUPEŁNIE inna bajka - tu masz prawie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uczelnia uczelnia a i tak 95% twojego sukcesu to ty i to jak sie bedziesz rozwijal. po 2-3 latach nie ma znaczenia co i jak skonczyles ale co robisz.
Kiedys mialem kompleks ze nie skonczylem informatyki tylko elektronike ale wlasna praca
ps. http://www.perspektywy.pl/RSW2015/ranking-kierunkow-studiow/kierunki-techniczne/kierunki-it ranking już
http://www.perspektywy.pl/RSW2015/ranking-kierunkow-studiow/metodologia-rankingu-w-grupach-kierunkow-studiow
I to jest "Preferencje pracodawców", co w ogóle nie jest istotne jeśli chodzi o IT.
Wystarczy zresztą spojrzeć na ilość studentów (PWr to fabryka inżynierów), pójść na kilka wykładów (są raczej otwarte) na PWr i UWr, by sobie wyrobić zdanie. Jak słyszałem, PW "niewiele
Miedzynarodowe rankingi uczelniane maja sens jak chcesz rozwijac kariere naukowa.
Pytanie z innej beczki jakie sa twoje kryteria @zerozero7 oceny slaba, dobra uczelnia ? Koniec koncow uczelnia i tak nie ma znaczenia w 'karierze'.
@michalfranc: lol wtf 2/10
Absolutny hit to "Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software", czytalem z zapartym tchem jakies 5 razy